Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz ks52 #49651 üzenetére

    Ez így van, a látottak számítanak, hiszen lámpáról beszélünk, a többi már labor, meg matek :B

    De, amit írtál, hogy: "a 870lm-t is 3 órán át tudja tartani" azért elég durván jó lenne, ha tudná azonnal meg is venném, mert akkor tényleg le a kalappal előttük, nagyot alkottak!
    Még mielőtt erre a kijelentésre alapozna bárki, előkerestem egy tesztet róla, mert ugye a szemünk "becsapható". Ezért is nehéz fotózni, mert a szemünk "érzékenysége, zárideje és rekeszértéke" alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, pl. 1200-800 lumenes visszalépést ha szépen lassan dimmelve történik ember legyen a talpán aki észrevesz, max. azt vesszük észre, hogy a fényerő (a megvilágítási távolság) csökkent, a fényáram változásból vajmi keveset érzékelünk.
    Ebből kiindulva feltételeztem, hogy az a 870 lumen sem lesz 3 óra múltán 600-nál több, csak a szem megszokja és alkalmazkodik a látottakhoz, ezért is írtad amit írtál, mert a szemed "becsapott". Nem vonom kétségbe, hogy jó lámpa, biztosan az, de ami nekem van XHP LED-es 21700 akkus lámpám az is visszalépked rendesen. Sajna.

    Az akkura rátérve a legnagyobb bajom jelenleg, hogy nincs a piacon igazán 5000mAh feletti kapacitású és jól terhelhető 21700 akku. Ha tévedek szóljatok, de nekem hiányzik, az izmosabbak 4000mAh kapacitással nem adnak valami nagy többletet a 18650 akkukhoz képest :N

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák