Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz katt777 #1365 üzenetére

    Arra nem kell páncél. Az nem nagyon szokott meghalni. Viszont aki az útjába áll az igen:D
    Tud tüzet okádani is, szal nem haszontalan jószág. Amúgy moddal lehet berakni, de teljesen mértékig cheat mod:D Én is csak poénból használom néha. Van amúgy sokfajta sárkány, szal lehet válogatni, de sztem csak olyan lvl50hez illik, azelött még nincs meg rá a státuszod.
    Ahogy erősödsz az adott varázslataidat egyre könyebb lesz varázsolnod, egyre kevesebb mannába fog kerülni, de az erősségük az nem változik veled. Hiszen akkor értelmetlen lenne új fire-spelleket tanulnod meg készítened. Lenne egy aztán kifejlődne maxra. Meg amúgy az nem is lenne jó, én gyakran szeretek gyengébb spellekkel lődözni mert azokból több kell hogy öljek ergó jobban fejlődik a destruction. Nomeg amíg nem vagy imba és nincs nagyon sok mannád meg nagyon magas willpowered addig egy erős spell (pl 100as magnitude) teljesen kifullasztja a mannád és várhatsz mire újra lőhetsz. Sokkal érdemesebb olyasmi spelleket kirakni amiből ki tudsz lőni minimum 4-et. De az az igazi amikor már folyamatosan örökké tudod lőni őket anélkül hogy csökkene a magickád:D Én level 50en kb 200-as dmg-et tudtam constantban kasztolni... :DD
    Jah a max elérhető szint pedig változó karakterről karakterre. Mivelhogy abszolúte a major skilljeidtől függ. (a pontosság kedvéért: ha olyanok a major skilljeid amikre van racial bónusz, akkor kisebb lesz a max szint, ha olyanok amikre nem akkor nagyobb). Könnyű kiszámolni mivel 10major jelent 1szintet. 7 major van, ezek alapból minimum (racial bonusz nélkül) 25nél kezdődnek. szal (700-(7*25))/10 a maximális szint ha nincsen racial bónuszod. Ez 52,5 ->52. Általánosságban ha sok a racial bónuszod akkor is minimum 48 a max. Szal olyan 48 és 52 között szokott lenni. (megfigyelésem szerint ha minél kisebb a max szinted akkor annál rpg-sebben választottad ki a majorjaidat, ami pozitívum, szal nem elkeseredni:) ) Jah és ha mondjuk pont 49-re jön ki(mint pl anno nálam) akkor sincs para, mert az 50 lesz, ugyanis van a játékban egy könyv....(oghma infinium) ami nagy tudást hordoz... Azzal akár több szintet is nőhetsz, de egyet mindenképp... Mondjuk ezt nem egyszerű megszerezni... és értelemszerűen érdemes akkor amikor már max szinten vagy.

    Üdv: SystemRoot

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák