Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz katt777 #10622 üzenetére

    Bele kéne gondolni abba is, hogy mekkora kibaszott munka egyáltalán ezen a szinten megcsinálni az AI-t, mekkora munka lenne egy az enginet erre (is) kihegyezni, scriptnyelvet írni hozzá, merthát példának okáért a crime detection csak egy apró modulja a dolognak, ami összefügg milliárd más AI elemmel is - önmagában ezt nem tudod megcsinálni, ha nincs környezet, ami lehetővé teszi, pláne az egészet interaktívan. Ezt még a legjobb AI rendszerek sem tudják azon a szinten, ahol te elvárnád, nemhogy egy szerepjáték, ne vicceljünk már. És a system req? Kb. perpill nincs olyan pc, ami képes lenne ekkora magasságokban AI-t vezérelni, és akkor hol van a rendering? Így is egy kicsit bonyolultabb script is alkalmanként meglaggoltatja a játékot akármilyen gépen. Na és akkor a gárdának ezt maximálisan meg kellene tanulnia, kihasználnia a vanilla játékban. És még csak az AI-nál tartunk. Emellett panaszos a renderer is (mert az), nincs rendes fizika sem, hiányosságok a sound systemében is. Én csodálom azt is hogy egyáltalán ezt, így össze tudták hozni.
    És akkor ugye ki is kéne adni a gamét, lehetőleg nem 20 év múlva - és mennyi lenne az ára ekkora munka után?

    Nem védem a Bethet, mert valóban hanyagok tudnak lenni, de valljuk meg igy sem a pór kategóriában vannak a Morrowind óta. Egy játék az nem egy túrórudi vagy edzőcipő, vagy tévé, ami lehet szimplán jó, még tökéletes is, meg lehet szar is. Ott lehet is lökni ezt a vakert, hogy én mint vásárló, blabla... De itt azért bonyolultabb a dolog.

    Legvégül pedig tudtad hogy ebben és ebben gagyi ez a gém, akkor miért vásároltad meg? Ott a virágboltos, ugysem tudja meg senki, és nem érzed magad becsapva.

    Hát énnekem ez a véleményem erről...

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák