Hirdetés

Aktív témák

  • Mackósajt

    senior tag

    válasz HEMP #2414 üzenetére

    1. Kihallgatod az embereket. Leginkább azt a négyet, akit a grófnő megnevezett, hogy beszélj velük, de a kastélyban másoknál is megjelennek a megfelelő menüpontok a beszélgetőablakban. vigyázz, ne vádolj meg senkit, amíg nincs több adatod.
    2. Amikor minden fontos személlyel beszéltél, mehetsz tárgyi bizonyítékot keresni. Ezekből én hármat találtam, és ezek elegendőek voltak.
    - egy festmény a Nyugati torony alsó szintjén (ha eolvasod és összeveted a tanúvallomásokat, egyértelmű lesz, hogy azt a helyet fel kell keresni)
    - a fő gyanúsított bútoraiban turkálva is találsz (ha összeveted a tanúvallomásokat, nyilvánvaló lesz, ki a leggyanúsabb. Az, aki hazudott azzal kapcsolatban, hogy hol volt éjjel...)
    - Festéknomyok az ebédlőben a szőnyegen

    Ha mindez megvan, akkor elmész a fő gyanúsítotthoz, és meggyanúsítod. Be fogja ismerni, és feltárja a lelki okokat is. Ezután dönthtetsz, hogy beárulod e. Ha nem árulod be, hanem hazudsz a gfófnőnek, a küldetés akkor is végetér, de sokkal kisebb jutalmat kapsz. Ha beárulod, a jutalom nagyobb, a delikvenst meg kirúgják, és száműzik.

    [Szerkesztve]

Aktív témák