Hirdetés

Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz attilam #1475 üzenetére

    Emlékszem valami ilyesmire, és ha jol rémlik azt kellett tenni hogy lemenni a pincerészbe bemenni az elsö bal oldali szobába, (azt hiszem 10 orakor kellett, vagy este), és találkozni benn a szobában valakivel. Ö meg elövarázsolta ezt az embert aki adott egy kulcsot is, amivel az összes guild-os házba be tudok menni.
    De ez csak egy kis része volt az egésznek. Én már mojolok vele jo ideje, de egy csomo embert meg kell kérdezni a tagságrol, és van aki nemet mondd. Egy páran küldetést adnak, és ha megteszed akkor rábolintanak.
    Csak az a baj hogy azt sem jelzi a térkép hogy már ki mondott igent, mindenhol csak piros nyil van :F .
    Tehát ez a része nagyon tul van bonyolitva. Azt sem mondta hogy hány embernek kell igent mondani. Na mind1. Én ráuntam erre a küldetésre. Tagja vagyok a bérgyilkosoknak, az is elég kifizetödö lett. Egész jo gyürüket kapok küld teljesitésvel, és a ruhám is sok plusz tulajdonságot ad, föleg a másodlagos skilleimhez. Nem árt ha a föként strenghes blades armoros stb Nord-om jo a lopakodásban, zárfeltörésben, ijászatban, varázslásban stb. Megéri nagyon belépni ezekbe a csoportokba, mert sok pluszt adhatunk a karakterünknek.

Aktív témák