- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Szép estét Éjszakások!
Vagyok egy csöppet...
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
polaar
tag
Kellemes éjszakát!Látom nem csak én nem alszom.
-
buherka
addikt
Közben én is elbúcsúzom tőletek, mert ma nehéz napom volt és már nagyon álmi vagyok...
Jók legyetek...további jó fórumozást és szép álmokat
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
marsu
veterán
válasz Blaze71 #25559 üzenetére
Jah ...
Igen, emlékszem, hogy beszéltünk róla, illetve hogy ki akartam próbálni, de a linkre nem emlékszem ...
A másik probléma, hogy nekem ez a COD4 játék nincs is még meg. De már annyit hallottam meg olvastam róla, hogy gondoltam kipróbálnám, de ha nem megy el a gépemen, akkor előbb váltanom kellene Core2Duo-ra ...
Press any key to continue ...
-
kavicssli
addikt
gúd mórning evribádi!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
Szép napot az Uraknak
-
tomyoy
senior tag
Szép napot! bakker árnyékban a kinti hőmérő 43 fokot mutat.....durva
nyiknyiknyiknyik
-
Dr.Én
veterán
Hali vagyok én is egy picit.Oltári meleg van kint ugy hogy most csak kuckolok
tomyoy az én digitális hőméröm 38,2celsiust ir ki a napon
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
Csá all!Én már melózok! Dolgozik bent a légkondi jó idő van nem panaszkodok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pecc
őstag
válasz kavicssli #25569 üzenetére
Én majd megfőlök...rövidben természetesen.
Buher mellett bénáskodtam kicsit Hiába a kezdő az kezdő.[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Üdv! Én sem tétlenkedtem, vettem tegnap egy távirányítós ventilátort, úgyhogy most adok az érzéseknek
Keggggggyetlen dögmeleg vanA gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Pecc
őstag
válasz raskolnikoff #25571 üzenetére
Itt a melohelyen én is azt kapcsolgatok, távirányítósat...tök jó, kényelmes
-
kavicssli
addikt
ÓÓÓ csá a COD4 klubban! rá se ránts....valamikor elkell kezdeni! Most is kenitek neki!?
Nekem ez tetszik akkor is
hogy kapják be![ Szerkesztve ]
-
-
tomyoy
senior tag
válasz kavicssli #25576 üzenetére
hehe ma kaptam a Magyar Álamkincstárból egy bírósági idézést mint TANU! ..merthogy én othagytam a sulit, de az iskola elfelejette leadni a drótot...és kapták utánnam a pénzt...meg mi is kaptuk a pótlékot....szal most el kell intéznem h nekünk se keljen fizetni meg nekik se..valahogy meg kell velük egyeznem
nyiknyiknyiknyik
-
-
kavicssli
addikt
Hááát ööö izé...marcius óta játszok a COD4el akkor váltottam laptopról asztali konfogra!...és azóta nyomom ezt az online game játékokat! Szóval még eléggé kezdő vagyok benne de hamar rászoktam!Mondjuk a gépemen cska a COD4 van fent mint játék
De ne tudd meg milyen jól játszik a 12 éves öcsikém!Engem COD4be porba aláz!Autós game csak NFS MW/Live for speed
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Jövőhéten lehet leugrunk a csajjal a Balcsira! Valami jó kis kempingezős helyre... Mondjuk Siófokon jó helyek vannak!
-
buherka
addikt
Szasztok...én is vagyok a melóból
-
lakisoft
veterán
Jó 'stét kinálok! ...
- Árad -
-
-
-
raskolnikoff
őstag
Muhaha...látom sokan dolgoznak ma éjjel
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #25594 üzenetére
Muhahha cső
mizu van veled?
én most kollegával meek ki iszok 1 kis kóólt meg nyomunk 1 kis csocsót"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
lakisoft
veterán
-
buherka
addikt
válasz lakisoft #25593 üzenetére
Egyik bringás havernak van egy csaja...bomba teste van és aranyos az arca is. Imád hegyikerékpározni és kockulni is szeret, meg úgy alapjában véve minden érdekli.
Mit nem adnék egy ilyen nőért ...kár, hogy 1millióból 1 ilyen van(#25594) raskolnikoff...nehogymá: MUHAHAHA
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #25597 üzenetére
Iwiw képet a csajról!
Nekem az ideális csaj... (csak a fontosabbak)
-Magas minimum 185cm
-Szeressen kockulni
-COD4el zúzni!
-Legyen iszonyat jó az ágyban
-Legyen rohadt gazdag
-Nagyon csinos és szép legyen
-minimum 90es mellbőség
-Szőke
-Szeressen!Na hirtelen ennyi!
De én a kicsi Csibémet szeretem de nagyon!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest