Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz raskolnikoff #20689 üzenetére
sejtettem én...gondolom akkor hozzád megy az sms?
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz norbiphu #20692 üzenetére
egyszer biztos
Én most kaptam két köszörűlt Mavic felnit (9K/db) és már be is fűztem, nagyon állat...fog rajta a fék, mint a satu
szervítdíjakkal nem vagyok képben sajna, mert magam szerelem a cangát, kivéve a centírozást, mert azt utálom
-
buherka
addikt
válasz norbiphu #20715 üzenetére
nekem van egy Specializied piros mezem...lélegzős anyagból van. Ajándékba kaptam, egyszer volt rajtam, de kicsi sajnos...így 5 perc után le is vettem
ha gondolod mehet a bolt, csak ott rohad a szekrényben...ja sajna S méret.
de lehet, hogy jó neked?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
na most akkor ... kérem ... flame ... coming soon
- Árad -
-
lakisoft
veterán
itt is van
- Árad -
-
lakisoft
veterán
- Árad -
-
buherka
addikt
válasz lakisoft #20723 üzenetére
baszod... a képek alapján azért fel tudom mérni a helyzetet...az én nyeszlett testemre alig megy fel
Én odaadom neked, de aztán nehogy pizsoma legyen belőle
(#20724) lakisoft ...tőled elviselem, de mástól nem ...itt családban marad
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Na mára végeztem a csajjal kész vagyok! msn szex? kellemes estét pásztok!
Valaki kérdezte hogy heti hány csajom van!Hát mikor hogy..De nem mindig van ez!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz norbiphu #20733 üzenetére
hát nem gagyi az tuti, kár hogy kicsi rám...végül is jól áll rajtam, csak a dereka rövid és állandóan kilátszik...idegesít.
Most egy Merida mez-t is kaptam, azt használom.
De amúgy amikor elmegyek országótra tekerni akkor nem veszej fel ilyen csacsi ruhákat...rövid short + 100%.os pamut póló...ennyi, ez a legjobbOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
ááá ... épp most jutott eszembe egy bringás kérdés: milyen brinyó kilóméterórát érdemes venni? milyen computert ... vagy mit ... gondolom ez ugyan az csak így rajabb hívni
- Árad -
-
norbiphu
őstag
válasz buherka #20737 üzenetére
nemtom. szeretem a bringás nadrágot mert kényelmesebb mint simában tekerni. a mezeket meg azért mert a bringás nadrágba nem tudok pakolni, a mezek hátuljába meg belerakhatom ami éppen kellhet. meg nem érzem annyira izzadtnak magamat benne mint a pamutban. régen még normális utcai ruhákban tekertem,
de inkább váltottam ebben jobban érzem magam. gondolom ízlés kérdése az egész."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
buherka
addikt
válasz lakisoft #20736 üzenetére
már én is hízok, mint a picsa...régen 62-63 kiló volt a versenysúlyom, most már ez egy
10-el több ...tudod a jólétmost olyan 74 körül vagyok a 177 centimhez...szóval oszd el és kiderül mennyire girnyó vagyok
szóval annyira azért nem vagyok szöcskeOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
raskolnikoff
őstag
-
lakisoft
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest