- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
penene
őstag
én tegnap játszottam írtam / biztonsági másolatot készítettem egy DVD filmről, menüstől mindenestül. DVD Shrink 3.2vel.
Minden tökéletes volt.
Ti mit használtok/javasoltok hasonló célra???
Én eddig csak ezt használtam, tökéletes volt.
Meg anno 3.17es shrinkkel nem ment a menü a másolatnál, és cloneDVD2őt használtam, de tegnap simán vitte a menüt a 3.2es Shrinkkel. -
penene
őstag
Sziasztok!
Ezzel jöhetek ebbe a topicba, vagy melyikbe menjek?
Tegnap néztem a hogyan veszítsünk el pasit 10 nap alatt c. DVDt, egy másolt DVDről van szó.
Le akartam én is másolni, dvdshrink viszont a már régen is előjött hibát írta ki: invalid DVD strukture... vagy vmi hasonló.
1. Ezt miért írja ki, mit is jelent pontosan (főleg másolt DVDnél...ilyen protection?)
2.ill. ezt hogyan lehet áthidalni, melyik program képes ezzel megbírkózni? Én kimondottan csak ezt ismerem, meg azt hiszem clone dvdvel is próbáltam annó, az se vitte...
De biztosan nem reménytelen a dolog, vagyis fura lenne...
Köszi szépen!
Küldhettek másik topicba is, én ezt találtam a most suitablenak..
Üdv. -
penene
őstag
Azzal nem. Méghozzá azért, mert azt nem tartottam normális DVD filmmásoló proginak.. a shrink is tudom egyszerű, de az azért elég jól bele tud nyúlni + unlock stb... Igaz, ilyenkor nagy valószínűséggel nem azzal van a gond.
A néro DVD copynál másol menüt is mindent??
Megpróbálhatom, lehetséges, hogy ő nem fog sírni emiatt... hanem ő másol mindent...
Amúgy ti milyen Shrinknél profibb progit használtok?? nekem megfelel a shrink tökéletesen, csak pl. a mostani esetben mondott csődöt (meg hasonló esetben). -
penene
őstag
Azért ezt próbáltam hozzá, mert eleve ez a default progim hozzá... de igazatok van, nincs értelme a shrinknek, csak én eleve így szoktam (mert így látom a dolgokat, mik vannak benne stb..) Megszokás, semmi több. De valóban értelme nincs, mert úgyis copy ALL
Akkor kipróbálom a DVDDecryptert, valszeg az nem akad ki rá.
Köszi szépen! -
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB WD Black Gen4 NVMe SN850X SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL SATA3 10TB
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Eladó használt Seagate SkyHawk 10TB héliumos hdd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest