Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
titán
jelentkezzen is, csak legyenek jók meg adják "kopasz" árban ha már ők a legifjabb gyártók a nagyok közt : )
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Komplikato
veterán
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Akartam is írni, hogy még magyar videós teszt is volt erről. De ezek szerint GeForce és Radeon vonalon is jön a dobozos Predator.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
válasz
Komplikato #3 üzenetére
Végülis jöhetnek új gyártók. Azaz nem tudom van e saját gyáruk vagy kivel gyártatnak. Ráférne a vga piacra egy kis megkavarás. Szerencsére Asrock is jött és ahogy olvastam azok is egész jókat csinálnak videókarikból.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
OFF: Hmmm. A hírek szerint jött ki új Arc driver ami 10 és 77(!)% közötti teljesítmény növekedést hoz játékok alatt.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Dr. Akula
nagyúr
EVGA helyett beszálló. Mondjuk az inkább Nvidiát árult, de azért ez is valami.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Komplikato #5 üzenetére
Dx11-ben ráférne. Nem lennék meglepve ha tényleg lenne nagyobb gyorsulás némely játékban ami most gyengén fut.
-
Komplikato
veterán
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
[link]
A videóban pár képkockából kiderült számomra, hogy a drivert odaadta sokaknak Intel tesztelésre, de embargó(!) volt a hír közlésére a mai napig. Miért???"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat magának eleve gyárt termékeket, így nem lenne túl nehéz dolguk ezeket külön kiadni.
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok