- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Statikus #6867 üzenetére
1 nap csak arra nem elég, hogy átmenjen a DOE tagsági kérelmed. Persze nélkülük is megkötheted, ugyanannál a biztosítónál negyvenezerért, ami rajtuk keresztül csak tíz. Esetit meg eddig hármat kértem 30/60 nappal a tervezett repülések előtt, megkaptam. Az eseti aktiválása szintén mindig megoldható volt. Amit megnéztem, hogy a legter.hu szerint van-e átlapolás. Ha volt, inkább máskorra kértem. Nem bolond biztos megoldás ez sem, de azért több, mint a semmi. Az tényleg suttyóság, hogy ha elutasítják, elbukod a pénzt, de a többi szerencse kérdése is.
Az ilyen "most azonnal megyek repülni" üzemre meg tökéletes megoldás, hogy ugyanoda kéred meg mindig 30 napra, és akkor bármikor Rád jön, mehetsz repkedni. Persze, 12 hónapot így lefedni drága mulatság, de átlag hobbista drónos úgyis csak tavasztól őszig repül jellemzően, azt az 5 hónapot lefedni ugyanazon a területen meg már kibírható költség. Persze, én sem szívesen fizetek, de ez van, lefedtem a nyarat 9.000 forintból egy jó nagy területen, és nyugodtan szállok fel, mert tudom, hogy bárki jön kötekedni, az tehet egy szívességet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest