Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Egy kis segítség kellene mit tudtok ajánlani Ps-hez tudom hogy wacom a legjobb de én nem feltétlenül rajzoláshoz lenne rá szükségem hanem kép szerkesztgetéshez egyáltalán ajánlatos használni ilyen táblákat. Nem sokat használom a ps-t de szeretem ismerősöknek szoktam retusálgatni meg át alakítgatni képeket főleg családi fotók javítgatása szokot lenni a dolgom a gépem elég jó és 22"-es monitort használok
milyen táblát javasolnátok meg egyáltalán érdemes-e használnom ilyet ez a lényega számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
Nos lassan már tényleg rá szánom magam egy tábla vételére csak a 22"-os monitorhoz nem tudom elég-e a bamboos vagy inkább hosszabb távra gondolkodva egy bamboo m kell-e nekem főleg ps cs 4 és nem rajzolgatás hanem fénykép szerkesztés hobbiból illetve ismerősöknek ha kell egy két dolog
melyiket ajánlanátok jobban az S vagy az Ma számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
Hátha valaki tud segíteni
Van egy wacom bamboo pen&touch m-es amit nagyon szeretek nincs folyamatosan a gépre csatlakoztatva csak mikor használom főleg színezek és nem rajzolok, olyan 3-4 hónappal a friss windows 7 telepítés után újfent jelentkezett egy bosszantó hiba PS alatt mikor színezek észre vettem, hogy nem pontos a tábla 1 pixellel el csúszik az ecset méretéhez képest a folt amit a képre teszek jobbra és lefelé. Próbáltam már driver cserét is de nem segített. Csak akkor jön helyre ha újra telepítem a windowst.
Esetleg valakinél jelentkezett már hasonló hibaa számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
válasz BonFire #3268 üzenetére
Igazából azért kérdeztem itt mert olvastam már emberről a fórumban akinek a driver nem akart működni. Például nálam win 7 64bit alatt nem megy már a gyári lemeze lévő driver pedig még anno vista 64 bit alatt elég jól üzemelt
Részben pont a tábla miatt lett újra húzva a gép amúgy Ps cs5-öt hasznáok.
Gondoltam a cs5 frissítéseire is de az sem hozott megoldást amúgy mikor össze áll a rendszer akkor már általában fél évig nincs új program telepítés vagy törlés. elég jól karban tartom a rendszert.
A pixel eltérést meg észre lehet venni ha az ember egy 3000*6000-es fekete fehér rajzolt képen dolgozik egy 4 pixeles kemény szélű ecsettel 4-5 órákat.
Azért köszönöm a választ majd még mélyebbre túrok a gépem lelkében, hátha lassan rá jövök miért csináljaa számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
válasz BonFire #3270 üzenetére
Köszönöm a segítséget ezek szerint máshol kell keresnem a hibát és nem a driver támogatásban bár annak is vannak apró bug-jai
Amúgy sajnos nem eredeti Ps-t használok mivel lelkes fansubberként arra nem telik nincs fölös 250 darab ezresem.
Mindezek mellett bocsi hogy raboltam az idődet nem vettem észre a lovat mivel csak a patáját láttam, és onnan nézve oszlop is lehetett volnaa számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
válasz BonFire #3272 üzenetére
Nos diplomázott informatikus haver rám ért egy órára és a driver lett a gond az 5.3-as driver instabil volt a gépen és mindez neki is úgy tűnt fel, hogy be kapcsolta a touch opciót és hiába volt a tábla bal kezesre állítva a toll bal kezes is volt de a touch meg jobb kezesként üzemelt 4 különböző driver kipróbálása és egy jó adag regisztrációs adatbázis tisztogatás után a régi 2.4-6-os driverrel tökéletesen üzemel remélhetőleg így is marad
a számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
Nos egy kis segítségre lenne szükségem a hozzá értőktől mivel a gépemen végre hajtott több generációs váltás és monitor csere után most már úgy érzem, hogy a jó 10 éves M-es Bamboo pen&touch-om kicsit kevésnek bizonyul a a 25 colos monitorhoz (2560x1440)
Így szintén M-es wacom kellene de nehezen tudok dönteni az Intius Pro és a sima Intius között de a legfőbb döntő kérdés az lenne, hogy melyiknek a szoftvere engedi a portré mód használatát mivel jó lenne így használni ha a monitor már tudja a Pivot módot a jelenlegi táblám szoftvere ilyesmit nem enged[ Szerkesztve ]
-
question man
tag
válasz Chronos85 #6184 üzenetére
Köszi a segítséget :-) Azt tudom, hogy a driver egyforma de elvileg a sima intius-é pár dolgot letilt ami nem használható :-/
A touch részt szinte sosem használtam eddig sem ahogy a radír is csak ritkán.
2 dolog merült fel bennem még kérdésként - 1 mivel bluetoothos mind a kettő gondolom akkumulátorosak de javítson ki valaki ha tévedek de csere akkut vagy ilyesmit sehol sem láttam vagy, hogy hogyan kell cserélni - 2 ahogy néztem a sima intius oldala le van kerekítve de elég magas... nem kezdi le törni egy idő után az ember kezét? mivel én nagy kezű vagyok így gyakran csak rá teszem a táblára és simán ujjal mozgatom a tollat úgy grafikázok és a jelenleginek jó nagy pereme van ahol elfér a kezem.
Bár az ár különbség rényleg jelentős mivel az intius 63 a pro pedig 118[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest