Hirdetés

Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz kricsi81 #24356 üzenetére

    Fiúk-lányok, a Flickr biztos nagyon jó abban, amit tud, de nekem nem az kell, így miattam igazán felesleges összeveszni az előnyein és hátrányain.
    Nekem arra kell most oldal, hogy ide a fototrendre gyorsan, jelszavazás nélkül tudjak linkelni thumbnaillel nagyjából megbízhatóan, nem arra, hogy egy mások által véleményezhető regisztrálós webgalériát hozzak létre. Ráadásul mint mondtam, a ti linkeléseitekből látom, hogy a Flickr is legalább olyan távol áll a megbízhatótól, mint bármelyik ingyenes képfeltöltő.
    Ettől függetlenül beszélgethettek róla nyugodtan, csak ne próbáljatok meggyőzni, hogy ezt keresem mert nem ezt keresem :)
    A kepfeltolto.hu-t viszont ajánlom jelen pillanatban mindenkinek, aki azt keresi, amit én. Villámgyors és egyszerű a használata, pont annyira primitív, hogy az orrod előtt legyen minden, ami kell, és semmi más. A megbízhatósága majd kiderül de első blikkre nekem nagyon bejön. Olyat is tud, hogy ha a direkt linkre viszed a kurzort, automatikusan kijelöli. Persze a kepfeltoltes.hu-n meg olyan volt, hogy egyből vágólapra tette egy gombnyomásra, de ez sem rossz megoldás. Valamint itt is lehet sok képet egyszerre feltölteni. Sajnos a thumbnailekhez még mindig csak jobb klikk-tulajdonságok módszerrel lehet hozzáférni, viszont az imageshack-en pillanatnyilag még úgy sem.

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák