- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz DevKiller #10806 üzenetére
Szerintem nem törvényszerű, hogy ha a DIGI köt külfölddel roaming szerződést, akkor annak is kötnie kell itthonra... egyoldalúan is működhet. De ezzel most még szerintem nem foglalkoznak. Ez a magyar emberek nagyon kis százalékát érinti.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Olyat lehet állítani telefonon, ha az elsődlegesnek beállított SIM-en (DIGI) nincs adathálózat (4G), akkor automatikusan a másik SIM adathálózatára kapcsoljon?
-
ACE-
addikt
válasz #71835392 #15209 üzenetére
Ez már csak azért is gáz, mert ha megpanaszolom a számlát, hogy én nem beszéltem ennyit, akkor a DIGI mivel fogja bizonyítani hogy mikor, kit, mennyi ideig hívtam? Ennyi erővel számlázhatna úgy is, hogy a hasára üt, vagy random szám generátorral... ugyanez vonatkozik a külön számokra, én azt mondom hogy tuti nem használtam ennyit a különböző számokat, nem fogja tudni bizonyítani, hogy márpedig de...
-
ACE-
addikt
válasz radio100jozs #15236 üzenetére
Ez nem akksis, a másik meg akkus, és 6 óra Youtube-ot elmegy, ahogyan a fórumtárs írta is...
-
ACE-
addikt
válasz b.lajos #15520 üzenetére
Szerintem ne a DIGI szerződést firkáld, hanem nézd át az iPhone-od EULA-ját. Mert tuti, hogy az Apple valahova beépítette, hogy a Facetime ill. iMessage hívásokat indíthat, és SMS üzeneteket küldhet, ami költséggel járhat. És pont emiatt a DIGI-nek semmi köze ahhoz, hogy a telefonod egy hálózati hibát nem észlelve ezt milliószor megteszi. Feltehetően az SMS-t angliában megkapták, csak vissza nem tudták rá küldeni a másikat...
-
ACE-
addikt
válasz szabogabor10 #15818 üzenetére
Apa kezdőődiiiik...
-
ACE-
addikt
válasz sfdrakex #16070 üzenetére
Igazad van, és ebből van a legtöbb probléma. A 2 tanús meghatalmazásnak pont az lenne a lényege, hogy a két tanú ELLENŐRZI azt, hogy a fentebb megnevezett meghatalmazó és meghatalmazott a saját kezével írta alá a papírt, ezt tanúsítják. Nagy általánosságban pedig manapság úgy működik, hogy "Lécci gyorsan tanúzd le ezt nekem". Semmit nem ellenőriznek, csak aláírnak...
-
ACE-
addikt
válasz st3v3np3t3r #16680 üzenetére
Igen, mert azt használja elsődlegesként. Be lehet állítani, hogy amig van hálózat, addig azt használja, és ha nincs, csak akkor támaszkodjon a Wifire. Nekem az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy az elsődleges (Telekom) kártya mobilnetét használja, amikor épp nincs térerő. Ilyet lehet valahogy?
-
ACE-
addikt
válasz DevKiller #16794 üzenetére
Ha nem is tudnám, abban biztos lennék, hogy hívásfogadással nem roaming helyzetben nem verem magam költségekbe, ezért nincs tétje hogy felveszem-e vagy sem... Ez az adott ember tudatlansága és "egyszerűsége"...
-
ACE-
addikt
Olyat meg lehet vajon oldani, hogy ha nincs DIGI-s 4G, akkor automatikusan átváltson a dualSIM-es telefon másik SIM mobil netére? És ha visszajön, akkor vissza?
-
ACE-
addikt
válasz winben #17431 üzenetére
Inkább azt kéne végiggondolnod, hogy ha amúgy is wifi közelben vagy, akkor megéri egyáltalán a korlátlan mobilnet... Én átszámoltam ezeket, és hogy mennyit beszélek, és átváltottam Telekom feltöltősre, mert kiderült hogy havi 500MB-1 GB között sosem használok mobilnetet, az meg Telekomnál kb. 500-1000 Ft. Az el nem használt adatforgalmat (amit amúgy is kifizetek) semmilyen flottában nem érte meg kifizetni, a lebeszélhető díjakkal együtt. Régen 3ezer Ft körüli összeget fizettem havonta, most ez az összeg 2-3 hónapig elég. Amúgy is nagyon sok mindent üzenetekkel, vagy akár Skype, Viber, Messenger hívásokkal lerendez az ember.
-
ACE-
addikt
Hát srácok, ma éreztem előszőr hogy ez csak egy teszt. Néhány weboldal nem jön be, vagy megszakad. Speedteszt el sem indul, valami kapcsolati hibával elszáll. Az adatforgalom bizonytalan, vagy van vagy nincs. Pl. Posta app-ban a csomagkódok sem jönnek be, ahogy átállítom az adatforgalmat Telekomra, bejönnek... szóval ma azon gondolkodom hogy használom inkább a Telekomos adatforgalmamat, mert használhatatlan a DIGI... Remélem csak valami központi hiba, és nem ez jelenti a vég kezdetét...
-
ACE-
addikt
válasz Diák66 #19639 üzenetére
Viszont az jogos, hogy ha ezt megcsinálod, és van egy Telekomos backup SIM kártyád akkor annak a netével, és a nomadikus számmal bárhonnan fogadhatsz hívást, és hívhatsz is úgy, hogy a Telekom mobil netét használod. Így tulajdonképpen kiterjesztheted a DIGI Mobil térerejét a Telekom térerejére. OK, a Telekom netét fogja használni, nem tudom forgalomba mennyit kóstálna. A másik meg hogy nem tudom be lehet-e azt állítani duo SIM-es telefonon, hogy ha nincs a DIGI-n net, akkor vátson át Telekom-os SIM netére.
-
ACE-
addikt
Magyarországon tuti a Waze, de pl. Horvátországban elég kaki volt. Ez attól is függ hogy a térképszerekesztők mennyien vannak az adott országra. Horvátban nem nagyon, magyar meg van sok buzgó. Lesz egy új út, pár nap mőlva már a térképen van. Azt nem értem hogy tekintettel arra, hogy Google tulajdon, a Google térkép miért nem veszi át ezeket a térképfrissítéseket. Ott van hogy fél éve elkészült egy csomópont, de még mindig nincs rajta a térképen...
-
ACE-
addikt
válasz maranarudi #21034 üzenetére
pl. melyik?
-
ACE-
addikt
válasz maranarudi #21039 üzenetére
Honnan lehet ilyet rendelni?
-
ACE-
addikt
Régen meg lehetett nézni a DIGI előfizetéseket (telefonszámmal), és a roaming-ot is be lehetett kapcsolni, az most hol van az új honlapon? Megszűnt?
-
ACE-
addikt
Nem találtam az ÁSZF-ben, de ha másik DIGI-s számra irányítom át a hívást az vajon díjmentes, vagy az is bruttó 4 Ft/perc?
-
ACE-
addikt
válasz gillka #25929 üzenetére
Én értem, a bejövőt irányítom át, de a végződtető szolgáltató ugyanaz, amit eredetileg is hívott az ügyfél, tehát nekik effektív nem plusz költség. Sőt még nekem sem lenne költség ha azt csinálnám, hogy fogadom a hívást, hívom a másik DIGI-s számot, és konferenciára kapcsolom őket... Szóval vicces ha ezért elkérnek 4 HUF-ot, amikor bármilyen más számot hívni meg 5 HUF....
-
ACE-
addikt
válasz RetepNyaraB #26225 üzenetére
A 10Mbit nem elég semmire? Hát pont elég mindenre csak torrentezni nem meg letölteni, de azt nem is mobilneten kell... Én Budapesten egy-két helyet kivéve, meg beltéren, szinte mindenhol bármire tudtam használni.
-
ACE-
addikt
Ma nagyon szar volt a mobilnet Budapesten, XI. kerületben, folyamatosan szakadozott, vagy nem is volt, és utána nem is nagyon akart újrakapcsolódni.
-
ACE-
addikt
Ma megint akadozik a net, egyszer kapcsolódik, egyszer nem, néha észrevétlenül elmegy a net, és csak amikor előveszem akkor derül ki... BP XI. ker.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Ha meg lehetne valahogy oldani, hogy ahol nincs DIGI ott a VoWifi-t valahogy egy duplaSIM-es telefon tartalék SIM kártyája netén keresztül működjön, akkor már most vinném is a Telekomos számomat a DIGI-hez, viszont addig amig ez nem lehetséges, a hívásátirányítás meg nyilvánvalóan nem olcsó, még ez sajnos nem alternatíva...
-
ACE-
addikt
Lehet már volt kérdés, de DIGI-s számot lehet hordozni más szolgáltatóhoz?
-
ACE-
addikt
Ha megnézitek a jelenlegi számlát, bár megabyte helyett mp szerepel a számlán, de naponta van feljegyezve. Tehát én úgy értelmezem hogy naponta rögzíti az adatforgalmat, tehát számolja, és nap végén ha 34.5 MB, akkor 35-öt számláz, ennyi... kerekíti 1 MB-ra.
-
ACE-
addikt
Az pozitív (úgy rémlik régebben magasabb volt a díj) hogy az átirányítás díja annyi, mintha telefonálnék. Így ha van egy második kártyám akkor ha nem vagyok elérhető és oda irányítom az csak 4 Ft/perc. Így én is erősen gondolkodom a számhordozáson és váltáson.
-
ACE-
addikt
válasz Isaac76 #30922 üzenetére
"- ha vowifi hívást indítok , de menet közben leválik a telefon a hálózatról és visszavált 4g-re azt elmondásuk szerint látja a rendszer és indul a számláló"
Ez érdekes dolgokat fog felvetni, fogyasztóvédelem szempontjából és NMHH szempontjából is, hiszen az ÁSZF-jükben ez van:
"DIGI belföldi hálózaton belüli mobil és DIGI mobilhálózatból magyarországi DIGI és
Invitel vezetékes előfizető VoWIFI technológián keresztül kezdeményezett hívás
díja"Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Ti nem vettétek azt észre, hogy ha nincs DIGI térerő, de van Vowifi, akkor iszonyat merül a telefon? Gondolom folyamatosan keresi a hálózatot. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Ha teljesen kikapcsolom az adott SIM kártyát, akkor a Viwifi-n sem vagyok elérhető... pedig ahol vagyok ott van vezetékes net és router, szóval jó lehetne. Mi erre a megoldás? Arra nincs valami megoldás, hogy ha nincs DIGI hálózat, akkor a telefon automatikusan átkapcsoljon a másik SIM kártya mobilnetére? Esetleg olyan funkció, hogy a másik SIM kártya netét lehessen használni mintegy routerként, és azon Vowifi hívást bonyolítani, illetve elérhetőnek maradni még akkor is, ha nincs DIGI háló?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest