Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a routerre kötött P2P kamerát csak hálózaton belül érem el androidos appal?
Kívülről, pl mobilnettel nem kapcsolódik a kamerához, de amint hálózaton belüli Wi-Fi-re váltok egyből megy P2P kapcsolat.
Nem natolt, publikus IP, ONT bridge-be. Már mindent kizártam, talán csak a Digi nettel lehet gond, valamit korlátoznak? Bár, torrent megy....-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
válasz 4Grider #97748 üzenetére
Azt már sajnos nem tudom, milyen kamera pontosan. Egyszerű gagyi kis kínai
Azt nem írtam, hogy már vagy 5 éve használom, eddig ment hibátlanul P2P, bár csak ritkán néztem rá mobil appból (ha van mozgás, azt tölti fel FTP-re meg küldi az Emailt).
Így aztán lusta voltam jobban bekonfigolni, mert amúgy tudja az Onvif és RtSP-t is, meg persze most is rá tudok nézni kívülről HTTP-n is, csak a P2P nem megy hálózaton kívül. Itthon Wi-Fire csatlakozva meg megy P2P is, szóval, mivel a routerem és beállítása nem változott, akkor csak a szolgáltatónál történhetett valami... vagy mi... legalábbis mivel nem értek hozzá, én csak erre tudok gondolni.supercow : VPN-hez végképp nem értek, de majd lehet beleásom magam.
-= Pancsermeste® =-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?