- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
Soha nem néztem , nem kerestem, ezért kérdezem.
Nincs itt leader , mint a D3 - ban, ahol ha rányomtál valakire, akkor láttad milyen cucc van rajt, milyen skilleket használ stb. ?
Már csak a build keresés/összerakás szempontjából is segítene.
-
Edge
veterán
tyű megint temper, vettem egy bis glovest erre nem adta be a tempert, ment 300M a levesbe... qrva gamba ez a gém így
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Bird
addikt
Nézegetem a diablo.trade oldalon a service árakat. Über Lilith kill 20m goldtól kezdődik.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
El Rey
tag
válasz Hangfalképű #19510 üzenetére
Ohh bocsi félreolvastam.
-
Bird
addikt
válasz Shokkolo #19513 üzenetére
Az über cuccok kraftolásához ad egy alapanyagot. Nekem csak erre kell. Akkor egy alt karit kell csak felhúznom. Ha nincs über lilith kill akkor kettőt.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Reinhardt
őstag
Rengeteg (tobb 100) szimpla endboss runt csinaltam uber materialert, olyan 80% esett unique is, de 1 db GA-os se volt koztuk. Szimpla endbosstol nem eshet ilyen?
-
malacka87
őstag
válasz Reinhardt #19506 üzenetére
Main stat hp majdnem minden barbarnak jó! Necken chc,chd attack power, gyűrűk szinten ezek! Thorns barbár neck ring statok str,hp, resist meg necken cd reduction! Két kezes fegyverek life str vulnerable,chd! Ilyen dupla esik akkor 50-500 millió is lehet! Socket is sokat dob rajta! Nekem most van 4 milliárd aranyam!
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz malacka87 #19466 üzenetére
Köszönöm, tippre aztán közben meglett a skillek alapján. Próbálom én is, érzésre jobb, mint a maxrollos, bár még valahogy baromira nem az igazi, puzben lvl76 körül vagyok és az, hogy néha 1hitre borulok egy dolog, de van, hogy annyira nem sebez vissza a build, hogy vagy 10 percig táncolok egy boss körül.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
la_cc
addikt
Valaki party-ban letudja verni nekem uber Lilith-et?
Nincs idegezetem ehhez, semmit nem látni a sok szarból.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Andor22
aktív tag
Segít valaki leütni über lilith et ? : D
-
Reinhardt
őstag
50 ilyen utan az ember elgondolkodik a botozason[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön most frissült.~800MB.
-
Reinhardt
őstag
3 karakter 3 Trial reward:
Erdemes lett volna nem barbarral nyitni. Az osszes olyan lesz amivel claimeled/nyitod.[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Na meglett a shako-m...
Salvage skin-ért?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Win-T
senior tag
Helltide-on a cinder számláló mellett ami most nálam éppen 25 az micsoda? Nem tudom megfejteni.
-
Daelion
őstag
válasz Reinhardt #19539 üzenetére
És egyből sikeresen brickeltem az új GA wandomat mert nem adta be a dupla Frozen Orb castot 1x sem. 'ezt akartam Masterworkre nyomni'
#19541 Win-T
Én akkor szoktam használni amikor mások is vannak ott, meglepően veszélyes tud lenni azt egyedül én még inkább nem megyek neki.[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
A második szezonos Lilith killért kaptam eternal realmre is egy resplendent shardot és a seasonalre is. Szóval logoljatok be a régi karikra is.
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem is ez lett mára kb. a vége. Mondjuk nekem ami nem tetszik az a gold minimális mennyisége. Az RNG miatt egy fél pillanat alatt millós pörgetések vannak, 80 feletti pitben meg ad 200k-t. Hááát...Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Reinhardt #19506 üzenetére
Hát, nem ártana. Ott van az első körben, hogy legalább majdnem tökéletes alapstatok legyenek - oké, 1 forgatható, ha van gold -, azon belül legyen nagyobb rollos, legyen csillagos vagy mi a fene, majd utána még a random statok közül kétszer adjon magas és megfelelő rollt tempering közben. Aha. Csak ma vagy 6-7 csillagos itemet dobtam ki, mert 5x ugyanazt a vacak tempert tette fel a kovács.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest