- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz faragojof #108588 üzenetére
Csatlakoznék a suttogáshoz, a poe-hez sokkal nehezebb vissza-vissza térni, ott egy-egy komolyabb itemért ami elengedhetetlen adott kaszt működő(!) buildjéhez iszonyat kockulni kell, vagy mélyen a zsebbe nyúlni.
De teljesen más a két game míg a diablo mindenért jutalmaz a poe pont fordítva, mindenért büntet.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz philoxenia #108887 üzenetére
Vedd meg switchre azzal fejen állva is diozhatsz
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Már van hivatalos összefoglaló:
Diablo IV Feature OverviewTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz riandris88 #109282 üzenetére
Storyt egyetlen egyszer kell csak végig vinni accountonkéntt, vagyis most hogy már kivitted soha többet nem kötelező, tök mindegy hol inditasz karit ns season hc, mindegy.
-
Edge
veterán
válasz Grincsulás #109341 üzenetére
Nem tudom tisztába vagy-e vele, de az eternal collection az a nintendo switch verzió neve.
-
Edge
veterán
Én wizt indítottam, meglepő módon , archon gear kész és van újdonság számomra, mert a meserchmit kockába az kiváltja a zodit és az ingeomot 1 személyben, zodi helyére mehet soj, speedre nagyon atom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Edge
veterán
Ok. És barbnak melyik set dungi a könnyű?
-
Edge
veterán
1. vitality + life % eredménye legalább egy 600-700k-s hp pool legyen. Armort gyakorlatilag amire lehet tekerj adott build kötelező statjai mellé(öv, cipő, gatya, szerencsés esetben vállas) chest armoron nem feltétlen armor kell oda elite damage reduction 11% is befér.
2. int, egy idő után csak ezzel lehet majd a damage-t növelni, de addig is a többi chd+chc ami sloton lehet ki kell hozni belőle a maxot. Az attack speed az build függő, pl archon vyr wizardnak kell, de tal rasha meteor buildnek nem(itt illik a tal rasha armorról is letekerni az AS-t vmi hasznosabbra).
Arcane dam, gyakorlatilag csak egy hight tier 4 fős partiban lévő buildhoz kell jól érzem neked nem az lesz a célod. Jellemzően ez is build függő, pl. archon vyr - cold, tal rasha meteor - fire, tal rasha frozen orb - cold stb. stb...
-
Edge
veterán
Van jobb ugyanis a Halo of karini + storm armor az színtiszta 80% damage reduction minden ellen. Itt egy klasszikus tal rasha meteor karim, itt maximalizálva van a damage és mellé a védelem is jó:
Link
Nézz le róla pár ötletet, nyugodtan a unity ring az solo miatt van bent, az helyett partira tegyél be stone of jordant.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Legjobb moment tegnapról, amikor elértem a lvl 10et kb 17:20kor egy ritkán jatszó haver rámírt hogy húzzam mar fel 70re... omg. Utána esett le neki hogy a season csak akkor kezdett.
-
Edge
veterán
Hát ettől a hydra settől nem ájúltam el, sajnos eléggé papír tud lenni, plusz lassú nem egy speed. Kipróbáltam hogy tal settel kombináltam(6tal, 2hydra), de ahhoz meg kevés %damot ad a 2 hydra lego, hogy fasza legyen. Persze begemezve stb jó lehet a hydra set de nem akkora truváj, plusz nemtom ki tervezte a designt hozzá de vmi kibaszott ocsmány, low textúrák és béna kinézet, nem is értem, most hasonlítsuk össze az új monk settel az baromi szépen megrajzolt, ez meg pfff...
Viszont ebben a seasonben sokkal könnyebben lehetett boldogulni elején, arcane orb wand + orbsource +hydra sisakkal solo gr20 is lement, gyak. a cube új ítás miatt most set se kellett a journey full set megszerzéshez.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Ja ami a pancikat illeti a kötelező drop 15fs volt azóta tegnap még esett 3 panci egyik egy coe , na azt hordom is az archonwizemen.
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #110544 üzenetére
Taeguk is jó, de Bane of the trapped, vagy eddig mi volt a 3. köved? a hydrák fagyasztanak. Vagy stricken ha grezel a bossok miatt.
Nézd meg LBn mit használnak.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #110549 üzenetére
ahhoz vmi gyorsabb build fog kelleni, mint a hydras.
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #110562 üzenetére
Én a hc solo75 + nonhc 6 setet választottam, legalább elszórakozik az ember igaz én a journeyt szeretem húzni kicsit, nempedig minél hamarabb letudni. Nameg ha többnyire solozik az ember ez is egy lehetőség.
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #110584 üzenetére
pattints össze egy vyr archont az a legjobb speedes wiz build, speedgemre is jó.
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz SQX_Barto #110646 üzenetére
Nekem is sokkal jobban bejön a Vyr még mindig, jópár cuccom nem anci és így augment sincs azon a sloton(sisak, ékszerek, braci), de most lehoztam vele 113at:
van benne több is még így is.
A hydras cucc nem tetszik a LOD-os verzió sem, nem vmi mobilis és azt nem szeretem.
Egyébként a barb és wizard új setje nem sikerült vmi jól, nem olyan op-k mint az új crus, wd, monk setek, szomorú.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110684 üzenetére
Gz azért ez szép.
Én most a justice monkomat tuningolom, eléggé élvezetes egy build baromi gyors, szépen gyártogatom vele a 100as gemeket.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110700 üzenetére
Mi?! Augment nélkül 115? Bazz, de csinálok majd egyet.
Persze sok múlik majd a build mechanikáján számomra, mostanában nem kedvelem a bonyolított buildeket.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110702 üzenetére
Hát majd összepattintom, egyelőre monkolok, most itt tartok vele, talán az lbt majd megcsípem egy 115el 116al, persze ez augmentálva van kb a gear 60%-a 100-as gemekkel:
wdtől tartok hogy nem fog tetszeni a build, de azért kipróbálom persze.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110708 üzenetére
thx már a 115 is megvan
WD meglesz előbb voltam egy vault partyban 3 wdvel kidobták nekem a full setet én is a captain setes variációt fogom összerakni.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz reelc #110720 üzenetére
ja a strafe az nem rossz olyan mint a tempest rush vagy a whirlwind folyamat lehet nyomni,
(MegalodonS)viszont wd nem jött be nekem sem pedig megvan minden hozzá, de ez a nyomok minden (is) és vmikor minden pukkan vmikor meg semmi se sebződik buildeket nem csípembár most lejött 100 alap cuccokkal, hm, nem is rossz
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110732 üzenetére
jó kérdés nem tudom eldönteni egyelőre megvan de még a monkot jobban élvezem Majd ha azt maxoltam jön a wd. Erős a wd nagyon de ez a random elpukkan az ellen vagy sem dolgot nem tudom megszokni.
-
Edge
veterán
válasz peltar #110769 üzenetére
Sisakba flawles ametisztet tegyél nem kell oda diamond mert cooldown reduction nem kell a buildednek. Úgy túl fogod élni mert most jelenelg nagyon alacsony a hp poolod, viszont remélem a kockában halo of karini van a 3. sloton?
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Valkűr #110782 üzenetére
Mondjuk az öv, annak semmi értelme ott, HERGBRASH'S BINDING vagy bármi hasznos, witching hour, jangs envelopment, string of ears is jobb lenne annál, mert az nem passzol a buildedbe.
Taegukot bane of the strickenre érdemes cserélni. Zeinek nincs értelme a buildedben mivel a zei a letett hydratól számítja a távolságot s nem tőled.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest