-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz roncatto #90192 üzenetére
Hja. Nincs kitatrásotok. Nem vagytok elég hardcore-ok. (mondja a kibic)
Nekem a Seismices barbi tetszett amikor macera volt vele nyomulni még az elején. Aztán a hota mikor a többség pörgettyűzött. Aztán most amikor ezek erősek lehetnek már (?) inkább rend-del nyomulnék. Csak hát ott vannak a mellékes apróságok. vag ygyenge amit próbáltam eddig épp akkor, vagy túl sok felesleg van ami veszettül nem jön be. A csúszkálás és ugrándozás vicces, de picit fura. Ilyennel nyomuljon egy barbi? Jó, a pörgettyűnél fényévekkel közelebb áll a barbárképemhez, de mégis. Rendet és WW-t összepakolni. Most miért? Mi ez a ráerőszakoljukaszemetetajúzerre elv? Mint a DH-nál is. Clustereztem mikor sok kellett hozzá és volt jobb is. Aztán bedobták a maraudert amit NEM fogok használni. A DH egy lövész és nem egy kib@sz*tt tájépítész. No mindegy. Vannak erős más buildjei gondolom DH-nak, de annál leragadtam a clusternél meg pár olyannál ami sose lesz versenyképes.Azt' találtam mást és most csak kibicelek szerintem D3 szinten. Jó kis nosztalgia néha-néha nyomulni egy kicsit, de a GR1520 előgyártott "full have to use" itemsetben nem pálya. Ahogy nézem szépen átalakítják a játékot időről időre és seasonról seasonra. Ez jó. Szeretem annyira a játékot, hogy kívánjam neki soká éljen.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Stellar Blade
- iPhone 13 RED 128GB független
- I5-ös fél konfiguráció eladó ( INTEL 1 TB M2. SSD , MSI KRAIT GAMING alaplap , I 6500 processzor )
- HP ProDesk 600 G3 Tiny / Mini PC - Core i5 6500T /8GB ram/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest