Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz Mr.Csizmás #5508 üzenetére

    Én pont nem ezt tapasztalom...

    Partyban eddig 1-2 alkalommal esett legend (de mind olyan, hogy még brimstone-t se tudok belőle csinálni). A legjobb dropjaim nagy része mind solo-ban esett. Bár 10 millásnál nagyobb eladásom még nem volt. Set még sose esett pedig 300 óra felett járok plvl 41-en.

    Volt olyan, hogy 1 plvl szint megugrása közben 2-3 legend is esett. Most plvl 39 óta semmi.

    Olyannyira random a drop, hogy azt már nem lehet szavakba önteni, de én nem panaszkodom. Komótosan haladok ez tény. Szerintem sokan csak azért panaszkodnak, mert szúrja a szemüket, hogy nincs akkora mázlijuk mint másoknak. 1000-ből 1 embernek van akkora mázlija hogy kiesik egy 100 millás set aztán sokáig semmi.

    Ami engem néha kicsit elszomorít az az amikor azt látom, hogy kiesik valakinek egy 100 millás set majd rá pár napra linkel még egy 20-30 millásat és a karakter lapján meg annyit látok, hogy fele annyi időt ölt a karakterébe és az mf is jóval az enyém alatt van. Plvl-ről nem is beszélve. Ilyenkor azt érzem, hogy nem egyenlő feltételek vannak biztosítva mindenkinek, de aztán rájövök, hogy ilyen siker történetek 1000 emberből jutnak 1-re és egyáltalán nem szegi kedvem a játéktól. Én a 200-300K-s droppoknak is nagyon megtudok örülni. 2 hete panaszkodtam, hogy nem tudok még napi 1 millát se megcsinálni. A múlt héten meg össze szedtem legalább 30-at. Szerintem arányosan vagyok jutalmazva, ha napi 1-2 órát logolok be akkor nem várhatom el a játéktól, hogy elém okádjon egy 1300 dps-es 2 socketes 100 CHD-s 200 dexes manticoret. Ezért nem értem sok ember miért panaszkodik a dropra, lehet túl magasak az elvárások? Vagy a heti 15 euro talált pénz az már nem is elég?

Új hozzászólás Aktív témák