Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz mikromanus #36675 üzenetére

    Már az elején megbukik az elméleted, én nem futok el (elvből, mert ez egy barbár, egy közelharcos karakter) és nem is húzok össze senkit :D Mondjuk nem is kell, soloban úgyis rám mászik az összes mob, partyban meg összerántja őket a monk ha akarja. Ha nem, nekem úgy is jó.

    A Stunos rúna kell, több haszna van mint annak a +20% dmg-nek. Futkorászós moboknál rengeteg időt lehet vele nyerni, mert ugye nem futkosnak semerre. Amíg te kergeted őket a nagykalapáccsal addig én egyhelyben levertem őket kb háromszor. Röviden: jó dolog a nagyobb sebzés, de csak akkor ha ki is tudod használni.

    Módosítottam többször is a buildemen mire összeállt a jelenlegi, szóval ezzel is melléfogtál :) Ettől még unalmasnak találtam a barbárt, lehet érte megkövezni.

    A videót már láttam régebben (akkora fan-od vagyok, hogy feliratkoztam a csatornádra :D ) és hát ahogyan azt te is írtad, nem éppen hatékony build. Amíg te furyt töltve futkorászol a tömegben, addig én egy helyben állok, körbevesz a lestunolt tömeg és csak nyomvatartom a jobbklikket. Szükség esetén és néha megszokásból is elsuhintom mellé a Rend-et, meg nyomkodom az Overpowert.

    Cimbimet már linkeltem egyszer ide, ő Skornnal tolja és neki sincs gondja a fury-val. Jó kis WW barb :)

    [ Szerkesztve ]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák