Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz inopig #31104 üzenetére

    Akkor még 1 válasz: vannak ritkább és magas MP(=szörny-erő szint. Mindenki mp10-re vágyik, csak van, aki nem elég gazdag/szerencsés/ügyes hozzá, annak "teljesen elég" mp5-8 is :DDD) szinten is könnyebben játszható karakterek. A leginkább jól fejleszthető , ezért elterjedt a barbár és a fagyasztós varázsló. A varázslóval középszinten lvl50-től azért lehetnek nehézségek, mert a cuccai még gyengék lesznek, így lassú is lehet, ami a halálát okozhatja egy fagyisnak. Később is olcsóbban öltözik a barb a sarki kocsmában, mint a wiz az úri szabóságon :) Barbival egyszerűbb tud lenni a játék, azonban pl. nekem felejthetetlen élmény volt a fagyissal bemenni olyan magas szintre, erős ellenfelek közé akik 1-2 ütéssel megöltek volna - de jégkockaként erre esélyük sem volt..

    A program kezdetétől sokat változtattak a karakterek skilljeinek hatásán , így ma már a Wd is vállalható kaszt. Számomra a DH csalódás annyiban, hogy mp8 fölött csilliárdokat ráköltve is haldoklik.. ám ha mp7 fölé nem mennél, jó választás lehet.

    Monkot én nem javaslom, mert ééén nem tudtam magas szinten életképessé tenni. Valójában, a csapatjátékban nagyon hasznos WD sem acélos mp8 fölött 100M-nál olcsóbb cuccokban.

    Bizti beszól majd pár , általam gyengébbnek írt kaszt erős p70+ tagja ezért a hsz-ért nekem , ám mivel 3x váltottam kasztot még az alacsony szinteken, így szerintem jobb rálátásom van a kezdetekre, mint valakinek, aki a 2. kariját már alacsony szinten is szétfejleszti az elsővel talált aranyból.

    Én sok időt játszottam, nem fizettem eurót aranyért, de azóta olcsóbb lett, több értelme lenne..

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák