Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zan

    aktív tag

    Hozzászólva az előbbiekben ecsetelt "hol tartsuk a goldot" témához:

    Lehet meg fogtok kövezni, de szerintem sehol! Hogy hogy értem ezt? Elmagyarázom: Szerintem ebben a játékban mindenkinek egy cél forog a szeme előtt! A lehető legjobb gearbe felöltöztetni a kisaranyos játék-beli manifesztációnkat. Tehát, ha meg van ez (lásd pl. SLYM), akkor szerintem kár szétszedni azt, amit nagy nehezen sikerült elérni! Még ha megunod is, az ott marad neked! Lehet a gearje nem fog mindig sokat érni, de ha csak nem hoznak valami drasztikus karakter-nerfet, a dps megmarad, ami szerintem jelen pill az egyik legidőtállóbb a játékban! Sajnos/szerencsére jönnek olyan újítások, amik kicsit meg tudják forgatni az állóvizet (pl. A mostani craft cucc), ami miatt egyszer hopp, máskor kopp tud lenni a helyzet minden téren! Tehát, a lényeg, hogy eladni a karakterem cuccait nekem kb. annyit jelentene, mint lerombolni a várat, amit a sz@rból építettem fel. Ha új karaktert akarok csinálni, biztos, hogy nem a másik kárára tenném. Össze kell szerezni egy kis alaptőkét, flippelni egy kicsit, aztán bevásárolni!
    Goldot tartani meg max euróban lehet, de szerintem ez a játék nem a tartalékolásról szól! Nem sok értelme van megvenni egy itemet, majd lesni, hogy mennyire értéktelenedik el, vagy pont fordítva. Ha veszek valamit, nem a befektetést keresem benne, mert mint látjuk nem nagyon lehet (ott van pl. a tal amu esete SLYM-nél megint csak).
    Végszóként annyi, hogy ez nem egy "megmondom a tutit, mert nagyon karaj vagyok a témában" hsz. akart lenni (bármennyire is annak tűnik), hanem szigorúan a saját meglátásom a gold gyűjtésről! :) Ha élvezni akarod a játékot és nem bosszankodni az infláció miatt, szvsz hasznos, ha valahogy igy állunk a dologhoz! :)

    [ Szerkesztve ]

    Minél jobb, annál jobb!

Új hozzászólás Aktív témák