Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! A szomszéd áthozta a 100 éves Dell Latitude C840 laptopját, hogy rendberakjam neki. Előtte ment nála, most meg villog a következőképpen: rádugásnál hosszú sárga, majd 4 rövid zöld, majd fordul, és hosszú zöld után 4 rövid sárga következik. Az elején kivettem a floppy meghajtót, meg az akkut (szerszám nélküliek természetesen), esetleg fontos lehet, de nem hiszem hogy összefüggésbe lenne vele, az én hasonló korú Compaqomból menet közben simán ki lehet venni az akkut, ez ráadásul nem is ment. Van rajta valami tester, ha megnyomom semmi nem világít. A táp nem eredeti, mert tönkrement, de régóta ezt használja.
A bekapcsológombra se akkuval se akku nélkül nem reagál. A tápot megmértem, megvan a kellő feszültség. Továbbá, ha az akkut kiveszem nem villog semmi. Elvileg akku nélkül is kéne indulnia...
Tudtok valamit tippelni mi a franc baja lehet?
Nagyon köszi!!
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vicces képek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest