Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
a biost sose árt frissíteni, nem hülyeségből adják ki az új verziókat hozzá
Ha érzel magadban elég ügyességet akkor megpróbálhatod kicserélni, de tapasztalat nélkül ne kezdj hozzá (ez nem olyan mint egy asztali pc vagy mint az okosabb notebookok, h 2 csavar, rádugom és kész), mivel teljesen szét kell szedni a gépet. Valszeg még garis, így az sem az utolsó szempont, hogy az jó lenne ha megmaradna ugye?
Ajánlom figyelmedbe a Humansoftot és SzaboZE kollégát, ők biztosan nem csapnak be semmivel.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
negyedes
addikt
En a sajat dellemet flasheltem vagy 3 eve. Letoltottem az exet elinditottam es megcsinalta. Kozben nagyon imadkoztam h nehogy elszaljon valamitol a gep.
A mostaniaknal fogalmam sincs hogyan megyen.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
wanted5
őstag
menj fel a dell support-ra,keresed ki a géped és töltsd le hozzá a biost
ezután csak el kell indítani az .exe-t és megcsinál mindent magától
lényeg h legyen benne az akksi a gépben, mert ha véletlen közben elmegy az áram akkor elszáll az egészFord Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
kk831228
addikt
Jó meló a winchester csere!! Én már 3-szor szedtem szét!
Amúgy nem olyan nagy szám a csere csak mindenki fél tőle!!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
SzaboZE
addikt
-
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest