Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #77081088 #98115 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy a fű szélére nagy (kb 50centisek) termésköveket vettem. Olyan távolságba tettem le, hogy ne tudjon beállni egy autó sem.
Én a bolt miatti vásárlók ellen voltam kiakadva. De az új tulajdonos már felvette a köveket [link]
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Borosz
őstag
Mivel közterület, elvileg lehet szólni a felügyeletnek, hogy nézzenek rá a problémára. De hogy ennek lesz-e foganatja...? Hát....
Nálunk az utcában Józsán a háztulajok a ház előtt parkoltak rendszeresen. Most, hogy leaszfaltozták az utat és a szélére zúzott mészkövet szórtak a ház előtti földes részbe árkokat vájtak. Így még a háztulajok sem tudnak a házuk elé állni. De nem tehetnek semmit, mert közterület. -
copass
veterán
igazából a te telked megáll a kerítésnél. a kerítés és ami azon belül van az a tiéd.
a kertes házaknál ha valami baleset történik mert te kiraksz valamit hogy ne álljanak oda, akkor azért te vagy a felelős. kábé olyan mint az hogy télen elseperd a havat és a jeget felvered, mert ha én ott kitekerem a nyakam akkor te állod a számlát.
olyat tehetsz hogy birtokvédelmet kérsz, mivel az autók hangosak,büdösek,stb. rontják az életkörülményeidet."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Androidos fejegységek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch
- XPEnology
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest