- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
add ki bátran, veled van az egész terápiás csoport!
Flash: az itteniek véleményére jobban adok
DIGI: mert azt hittem először lokális sebességcsökkenés és azt itt szoktuk először megkérdezni.
Utána kaptam válaszokat, az már beszélgetés és nem fogom átvinni a szakmaiban, mert az itteniek nagy részét ismerem élőben is
Egyébként pont innen a fórumból jelentkezett egy DIGIs szakember fél órán belül, aki aznap volt is kint nálam 2x és úgy néz ki megoldotta. Lehet, hogy a "hivatalos" szakmai fórumban még mindig a megoldást keresném.
A szakmai topikok sokszor elvakultak, szemellenzősök. Sokszor kérdeztem már pl. a monitoros, mobilos, TV-s, Hi-Fi fórumban, aztán a sok billentyűzetverésnek semmi hasznát nem láttam végül, mert tele vannak a szaktopikok beképzelt, burzsuj, sznob, szakbarbár idiótákkal. Tisztelet a kivételnek, csak sajnos nekik van a legkevesebb idejük válaszolni vagy csak simán megunják idővel, hogy harcoljanak az igazukért.
Az egyik kedvencem, mikor kérdezek egy szaktopikban, ha nincs válasz 1 napon belü, meg is ismétlem 2-3x és napokon keresztül senki válaszra nem méltatja, mert éppen egy másik témát lovagolnak nagy elánnal. Végül megoldja az ember inkább magának vagy csak simán aktualitását veszti.capisci?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tubi2
senior tag
válasz Zola007 #89851 üzenetére
Akkor jön a véleményem:
Én imádok Flashben animálni, nagyon könnyű és élvezetes. (igaz, ezt csináltam +5 éve utoljára)
Sajnálnám, ha kihalna a platform, mert ismerem és szép perceket okozott régen szórakozni vele, így letörölni nem is tervezem.- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Zola007
veterán
köszönöm.
egyébként rákérdeztem már anno a petya-s topikban is, ott is összevissza vita lett belőle, amiből jómagam nem tudtam leszűrni, hogy most szükséges-e nekem az adobe flash vagy sem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tubi2
senior tag
válasz Zola007 #89853 üzenetére
Szerintem csak akkor van rá szükséged, ha egy weboldal, amit gyakran látogatsz, használsz nem működik jól nélküle.
De persze: mondják, hogy biztonsági rés, erőforrás zabáló.
Lehet csupán annyi történt, hogy jött a fejlődés és kinyírta a HTML5. De ezt csak olvastam, HTML5 kódot még nem is láttam igazából.- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
törölt tag
A Flash Player már jóval a HTML 5 megjelenése előtt is egy instabil és biztonsági résekkel teli valami volt. Semmi nem indokolja a használatát a legtöbb esetben. Pl soha sem értettem, hogy egy időben miért kellett a gmail bejelentkezéshez. Szerencsétlen ubinak meg az egész oldala flash alapú. Hogy miért, arra szerintem nem tudnának választ adni.
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #89855 üzenetére
ha ki akarom próbálni milyen nélküle, ahhoz le kell szednem vagy le tudom tiltani?
ha utóbbi, elég böngészőben vagy oprendszerben?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
MY2K
aktív tag
Működő 450W-os PC tápegységet keresek. Pü-be keressetek!
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #89858 üzenetére
de elég akkor csak böngészőben letiltani?
mert mióta containerben futtat a firefox, úgy tudom egyes modulok szét vannak választva 2 részreMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #89859 üzenetére
Nekem mai napig ez a kedvencem: [link] és [link] és rezgős [link]
illetve arra a fékre lennék kíváncsi, ami a végén megfogja a forgórészt!
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
azt mondta az egyik buszsofőr, hogy még ~10 nap míg befejezik a Csapón a munkát
-
7Sony7
addikt
Srácok van valakinek tapasztalata "suhanó" fűnyíróval?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
_seth_
veterán
Asus Eee PC 1011PX-hez keresek jó áron töltőt és kijelző külső burkolatot, esetleg jó állapotú akkut, akinek van írjon üzit!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mezis
félisten
válasz Zola007 #89846 üzenetére
Flash: a használatban lévő 3 böngészőből egyiken engedélyezem. Ha nagyon nem akar valami megjelenni egy oldalon, akkor URL vágólapra és át a "felkészített" böngészőbe.
apple: Ha ez a chip-eskedése immobiliser funkciót betöltene még el is tudnám fogadni.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
BLeP_i
tag
Fotózáshoz keresnék pipacsmezőt. Tudtok ilyet a városban / város körül?
A Mikerpércsi úti Tesco mögött láttam foltokban, de többre vágyomTudtok ilyenről errefelé?
Köszönöm!
http://vister.hu
-
kungzi
veterán
Üdv
Fonyódra nem megy valaki kocsival, aki visszafele tudna szállítani is? Pl puttonyos autó, vagy valami.
Köszi -
Atomantiii
addikt
válasz csapee #89870 üzenetére
Tegnap sétáltam egyet a folyóparton Monostorpályi mellett (Létavértes irányába), volt valamennyi pipacs de nem ennyire összefüggő a terület, a Létára vezető út mellett nem tudom van-e összefüggő pipacsmező, mostanában nem jártam arra. Aki Létáról jár Debrecenbe talán meg tudja mondani.
-
avekepank
csendes tag
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok.
Euróra van szükségem. Még mindig az Aranybika melletti pénzbolt az ajánlott?
-
GIJoe
addikt
válasz hucsikoi #89878 üzenetére
nekem a Correct Change-t ajánlották, anno, de nézz rá az áraikra...
-
Zola007
veterán
válasz lorcsi #89881 üzenetére
Nekem nem gond, az éven se megyek nyaralni
Viccet félretéve ez mindig így van, nézd meg forexen a statisztikát.
------------
Megnéztem a Creed múvit, ajánlom mindenkinek, jó kis film lett!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Adonimus
senior tag
Eladó 2db csak kipróbált Gamer fejhallgató.
Trust GXT 330 XL telefon, PC, X-box, PS4
Képek:
[link]7.000Ft
Trust GXT 10 DEEP BASS Gamer fejhallgató
képek:
[link]4.000Ft
Eladó még 3 db hibás konzol:
2db X-box 360 és 1db PS3
1db X-box 360 működő táp
1db X-box 360 AV kávelÁr megegyezés szerint: Aki legtöbbet ígér érte viheti. Útban vannak.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
pockhome
senior tag
Hali,
Van valakinek MHL (microUSB ->HDMI) adaptere eladó?
PÜ pls!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
philipe
tag
Sziasztok !
Kollégám Dell Inspiron 1545-ös notija elromlott.
Tudnátok szakit ajánlani ?Előre is köszönöm.
Üdv., Phil
-
Zola007
veterán
ha lát valaki max 120 széles mosható, szövet zuhanyfüggönyt, írjon rám legyen szíves.
Voltam már vagy 6 helyen, a legszebb, hogy a fürdőszobaszalonban nem árulnak zuhanyfüggönytMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
philipe
tag
csapee, atike : Köszönöm a javaslatokat.
Közben sikerült itteni fórumtárssal egyeztetni. -
rayoliviero
veterán
Gázóra csere lesz az albérletemben.
Mennyi időt vesz kb. igénybe még kicserélik? És miért kell itthon lennem, ha a lépcsőházban van a gázóra?
-
XmoD
senior tag
válasz rayoliviero #89891 üzenetére
Kb 30 perc és tanúként alá kell írnod. Ajánlatos a jelenlétükben lefotózni a plombákat és az órát, még sértetlen állapotban.
-
pohár
félisten
valakit nem érdekel XBOXE-ra az új DOOM 15k-ért? (kulcs)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
copass
veterán
válasz rayoliviero #89891 üzenetére
tulajdonos tipegjen oda. én semmit nem írnék alá.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy Nokia 6300 mobiltelefon. [link]
Akit érdekel az keressen privátban.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bhonti
aktív tag
Akinek Kormányablak kell, az Új Városházát ajánlom, ott volt vagy félóra a személyi igazolvány intézése. Az Apolló mozival szemben lévőben előtte másfél óra üldögélés után kerültem sorra. Akkor kijelentette a hölgy, hogy adjam le a régit, anélkül nem megy. A másikba mentem vissza, ott bezzeg többször is megkérdezte, hogy nem kérem-e inkább a régit emlékbe eltenni...
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
tibbike01
őstag
Vegyetek jóféle házimozit! Ingyen házhoz viszem!
http://hardverapro.hu/apro/lg_ht903ta_hazimozi_51_hdmi_usb_dvd_1000w
-
BLeP_i
tag
válasz Atomantiii #89874 üzenetére
csapee, tiborandras, Atomantiii: köszönöm a tippeket, megnézem ezeket a helyeket!
lappy: az se rossz ötlet
http://vister.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest