Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papaj x

    tag

    válasz KROK640 #157707 üzenetére

    Nekem közel 15 év után volt egy AMDs konfigom, eladásra, X570-es lap, R5 3600as proci ("gyerkőc koromban én is bartonnal kezdtem, bár előtte a dtks computere inteles volt"), de csak kínylódtam vele. Volt valami windows frissítés, amit fixálni kellett, meg nem mondom már mi (valami driver). M2-re, memóriákra allergiás/válogatós, így eslőre a következő évekre is el fogok köszönni tőle (tételesen egy m2vel hibátlanul ment, majd random újraindult.. Nem tudom mennyi idő volt, mire kiderült, hogy az volt a hiba, közben az ssd is jó volt, csak éppen nem tetszett neki. Ugyan így memóriákkal, bár az nem ment akár 3 napot is...). Csak inteles pc-ket árultam, sosem volt támogatásbeli probléma, nemhogy valami frissítést nem tudott kezelni/hibás volt..

    Ergo, ezért írtam, hogy nekem brutál rossz tapasztalat volt, persze lehet kifogtam mindenből azt, ami, bár.. Kétlem..
    Egy egyszerű "tunning" hűtő rárakása az amds plattfromokra is feladat, mert 100 féle alátét/magasítás van, intelre meg rárakod a keretet ami hozzá való, s csókolom. Nekem a kedvem elvette az egésztől, mire összeállt a gép..

    [ Szerkesztve ]

    "A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”

Új hozzászólás Aktív témák