Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    válasz 7Sony7 #113628 üzenetére

    Áramellátása hogyan lesz megoldva...? Attól még, hogy wifis kell neki táp. Ha meg amiatt valahogy kell kábelezni akkor nem lenne jobb valami vezetékes megoldás (nem wifis)?

    Gondolom rögzíteni nem szeretnéd a képét - akkor két lehetőséged van - vagy SD kártya a kamerában vagy emailt küld. De mondjuk az utóbbinál esélyes, hogy sokat fog küldeni. Vagy semmit nem rögzít és küld, csak úgy van és amikor ránézel akkor látod azt amit. :U

    Gondolom este kellene hogy láss is valamit - azaz infrás kellene...

    Ha nem gagyi kínai vackokból indulunk ki - amik között amúgy simán lehet megfelelő - akkor a két nagy gyártó - HikVision és Dahua ami javasolt. Ezek nagyságrendileg 20 körül vannak (akciótól függőm lehet olcsóbb is) - ezért cserébe, kültéri, infrás, 2 megapixeles (vezetékes) IP kamerát kapsz hibátlan minőséggel, stabil működéssel. A wifis azért komolyabb árban van - inkább 30 közeli.

    A kisebb kínai gyártók között is van nem egy ami van hazai forgalmazásban. Ez egy ilyen példa - ennyiért nem rossz, de messze nem lesz olyan képminőség és olyan szintű szolgáltatás mint a fentebb említett két gyártónál.

    Amúgy a wifis kamerákat kerülni szoktuk - képes nagyon leterhelni a wifi hálót és a működésük sem megbízható. Ez gyártótól függetlenül így van - a vezeték nélküli mivoltából adódik. Volt olyan helyszín ahol használnunk kellett, de nem sok örömünk volt benne....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák