Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz F_Zolee #1321 üzenetére

    Vsync nem jó, mert 30-ra korlátozza az FPS-t, tehát ezt a játékban kapcsold ki. Ha Win7-ed van és van MSI-AB-d, akkor a start menüben indítsd el az MSI-AB On-Screen Display Server részét, ekkor a tálca bal alsó részén bedob egy repülőgép-ikont. Erre rákattintva bedob egy ablakot, amiben lesz egy lista, itt keresd ki a DS exe-t (ha nincs benne, akkor a lista alatt lévő plusz-jellel add hozzá a listához), majd jelöld ki az egérrel és utána a jobb felső részen lévő állítható csavarkulcs-ikonra kattintva bejön egy új ablak két füllel (General és User Interface), a Generalban add meg az FPS-értéket. Amúgy a 60-at javaslom, de ha 120 Hz-s monitorod van, akkor még a 120 jó. Ha ez megvan, akkor próbáld a játékot, vsz. így jó lesz. Ezek után már csak az egér érzékenységét kell utánállítani. Remélem segít.

    PS: az elején a nyitott és mégis zárt ajtó tipikusan ettől szokott előjönni, én is elakadtam itt, mert túl magas volt az FPS.

    Amúgy akit zavar az irányítás (mert nem szeret/tud/akar) a WASD-kombóval menni (mint pl. jómagam), hanem a jó öreg kurzornyilakkal szeretne, annak elárulom, hogy van megoldás.
    A c:\Users\YOUR USERNAME\AppData\Local\Electronic Arts\Dead Space mappában lévő rmp kiterjesztésű controls filet kell lecserélni vagy az XVI32 nevű programmal megnyitni és szerkeszteni. (Inkább a csere ajánlott, az XVI32 nevű progit csak erősen haladóknak ajánlom...)
    (Fenti elérési útvonal win7-re érvényes.)
    Ha nem tudsz angolul, találsz egy download controls.rmp nevű linket is az oldalon, ezt letöltöd és felülírod vele a saját config fájlodat a gépen.

    [ Szerkesztve ]

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák