Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mirci18
addikt
válasz kelly416 #2466 üzenetére
Nyugodtan oszd meg.
De első kézből látom azt hogy a nagy autós fórumokon nincs nagy dicsfénye a márkának így ha valaki bedobna egy ilyen moddolt Duster még jobban kiröhögnék.
Az új autónak pont ez a lényege amit leírtál jön megy dudál.
Én is tolom bele a kilométereket.
Nincs gondja.
Most is hordtam vele két mázsa szőlőt. Többet már nem feltétlen raknék bele nehogy elreccsenjen a csomagtartó funér lapja. Ezért vettem hogy használjam nem véletlen vettem bele mindenhova gumis lábbtörlőt meg csomagtartó belsőt. Nekem csak a kinézettel van gondom. Folyton koszos és poros. De ez van. Ha eladom már sosem lesz gyári állapotú főleg a kaszni karcok miatt. De nem zavar mert a kocsit magamnak vettem és nem a következő gazdának.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
konyi79
addikt
válasz kelly416 #2466 üzenetére
Kifogy a tank:
Kellemesen lepődtem meg hétvégén. Csütörtők délután kiindultunk München mellé a Dusterral. Magyarországon úgy feszegetve a határokat 150 az ország közepéből Hegyeshalomig, a sógoráknál ott majrésan mert szigorúak 130-140, Németországban 160-at hamar meguntuk, inkább 180 lett (Persze, egy Dacia nem erre való )
Ott belement még egy 200km helyben, majd jöttünk haza Vasárnap, de már végig 130-cal lokációtól függetlenül.
Mikor kiértünk 9l/100km volt kereken a fedélzeti szerint az átlag, mire hazaértünk ez lement 7,9l/100km-re (induláskor nulláztam csak). 1734km átlaga a tankolásokat összesítve a végén 8,46l/100km. Szóval megint csalt a fedélzeti egy szokásosat, de meglepődtem, hogy csak ennyi lett.
Fura, nekem 30 000km környékén érezhetően esett a fogyasztás bő 1l-t. Azelőtt pályán simán beleszaladt 11-12-be is hasonló tempónál, amit kifelé mentünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest