Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    válasz Findzs #1066 üzenetére

    Elkövetkező hetek nekem húzósak lesznek így csak Budapesten és hétköznap tudok vállalni beszélgetést. DE Júliusban szerintem működhet valamilyen köztes helyszín, vagy ha esetleg Pesten vagy összefuthatunk.

    A héten lefolytattam 2 konzultációt is milyen érdekes hogy a tudatalatti folyamatokban ÓRIÁSI hasonlóságok vannak. :)

    Gyakorlatilag az úgynevezett modern orvostudomány kb. a kőkorszakban van. Nem tudom melyik a jobb ha nincsenek tisztában a folyamatokkal vagy ha csak gazdasági érdekekből hülyítik az embereket. Kb. ott tartunk mint amikor Kopernikusz megfogalmazta a heliocentrikus világképet és eretneknek titulálták meg üldözték.

    A Crohnnak megvan egy nehezen de azért körüljárható lelki folyamata, a páciens egyébként nem boldog, nagyon nem. (Colitis könnyebb.) Az orvost meg pont nem érdekli a lelki folyamat benne hagyja a boldogtalanságban mert a Medrol majd megoldja... DE attól még fennáll a lelki hiányállapot!!! Adott állapotot kezelnek és elvetik hogy a test magától alakul. Azt nem értem hogy ha egy ilyen embernek nem forr össze a csontja? vagy nem gyógyul be a balesetben keletkezett sebe?

    Ez az elváltozás kb ugyanilyen csak a lélekben keletkezik a "baleset" és az agy által válik "lehorzsolttá" a bélfal, egészen addig úgy marad ameddig a lélekben probléma van.

    Ha az ember tudatos lesz a mintáira pár hét alatt meggyógyul, pontosan úgy mint egy erősen lehorzsolt bőrfelhám. NEM tud nem meggyógyulni csak vállalni kell a felelősséget a gyógyulásért.

Új hozzászólás Aktív témák