Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    1.: Ma megkaptam a princesst (5 wines challange ládából :DDD ). Tud valaki egy jó használati módot hozzá, esetleg egy jó decket (ha van kifejezetten princess-es deck)?

    2.: Abban biztos vagyok, hogy a logot nerfelni fogják, mert túl erős. Fentebb olvastam egy belinkelt oldalon, hogy a furnace-t is nerfelni fogják. Nem tudom, mikori cikk volt, de nekem nincs komolyabb bajom a sütővel. Kevesen használják+annyira nem idegesítő, mint ahogy sokan félnek tőle. Szerintetek?

    3.: Már rászántam magam, hogy készítek egy "kimutatást" az egyszeri játékos kártya- és pénzszerzési lehetőségeiről, vagyis hogy hetenként/hónaponként mennyi pénzt és milyen lapokat kap. Nyilván valami aranyközéputat választok majd, szerintem pont ezért senkire sem fog 100%ban illeni. Az alábbi adatokra gondoltam:
    -aréna 10
    -napi 10 win (200 gold)
    -napi crown
    -heti maxos cchest
    -napi 2 kérés (nekem nem jön ki a 3 :(( ), rarekből (én már régóta nem kértem commont, sőt, elképzelhetetlennek tartom, hogy vki commont kérne "magas" szinten [rendszeresen])
    -heti 1 epic kérés, ezt nem vonom le a napi 2 kérésből, mert hétvégén kijön néha a 3 kérés nálam is
    -napi 3 silver és 1 gold chest
    -napi 5 free chest (ne kérdezzétek, hogy jön ki, ha a 3 kérés nem)
    -havi 1 magical és 1 giant chest (a ládaciklusoknak még utána nézek, de ez nekem jónak tűnik)
    -shopból heti 2 epic vásárlása (egy fajtából, -3k gold. nekem ált. ad be vmi jót hetente 1x)
    -shopból heti 3*5 rare vásárlás (120 goldnál állok meg, commont nem veszek)
    -napi 100 donate (hogy milyen fajta, az nem számít gold ügyileg. én fele-felének fogom számolni.)
    -heti 2 epic donate (+1000 gold, -2 epic)
    Kihagytam-e valamit, kell-e módosítanom egyik ponton?

    szerk.:
    dejaris:
    1.: Gemeket challangera érdemes tartogatni, de csak nagyobb szinteken fogod elkölteni. Gold vásárlás nem annyira éri meg, legendary chest szerintem nagyon drága. Ládát meg soha ne nyiss ki vele, még a super magical chest is megvár! Úgyhogy egyenlőre tartalékold. Ha lesz egy jó decked tournament sapkás szinten, akkor menjél 10 gemeseken. (8 win már nagyon megéri, de nem fog mindig összejönni)

    2.: Én nem ismerek ilyet, youtube-ot és a fejemet használom.

    3.: Nem tudom mi van ott kis szinten, de: prince elé a legolcsóbb egységet rakd le (goblin, spear goblin, skeletons, skeleton army, ice spirit, ice golem.) Le is zappolhatod, attól is megáll. A tombstone is remek, és előbb is lerakhatod, így nem kell kapkodni. Ami még beválik, de nagyon drága, az a barbár. (Illetve föntről elvileg a minion horda is kiszedi.) Ember embernek farkasa, a prince-t is tuti countereli egy másik prince :D

    A baby sarira használj erősebb elterelőt, pl knight. Arra figyelj, hogy nagy a hatótávja, illetve szerintem nem is sebez sokat, így nem kell counterelni. Muskétás/íjász/sima minionok is megoldják, ha a tornyot lövi és nem őket. Ha együtt jön a kombó, akkor majdnem biztosan barbárokkal és muskétással tudod a legjobban megállítani.

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák