Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Amur #1271 üzenetére

    Én még mindig a royal giant dekkemmel megyek, jelenleg 4300on vagyok. Gyakorilatilag aki értelmes, az ellen finoman szólvan is sok esélyem nincs. Skeleton army meg furnace ill tűzlabdacsokkal tudok védekezni, de pl a mai meccs. Ellenfél is royale-os dekk, a royale-t siman megoldottam. De ezzel nem tudok mit kezdeni, ice golem + barbik. Rádobni nem tudom az sa-t mert a golem leszereli őket, de ha rádobtam és maradt vmennyi az kapta a logot. Emellt gyak pár másodperc alatt darálják le a tornyot. Továbbra is azt mondom átgondolatlan lap, nem véletlen, hogy rengeteg ember most van rekordon mióta ezt a lapot berakta. 0 ésszel is szerintem irdatlan durva, főleg 2.5k-3.5 trophy között. Én nem engednék olyan lapot ami gyors, sok hp-s és rengeteget sebez, nonszensz, hogy seperc alatt lever egy tornyot. Nézd meg mondjuk a lávakutyát az ellen van időd reagálni, vagy gólemet vagy giantet, nincs az, hogy odaér és elpárolog a tower.. És értem amit leírtál, védekezhető, mint minden lap a játékban, de egyszerűen 6 manáért túl sokat ad..
    Hja és mégvmi, gyorssá tette a játékot, ez igaz, de akkor az olyan lapot, mint pl a nagy pekka miért nem veszik ki a játékból? Ha ez az irány, akkor soha az életben nem lesz meta lap..

    akangels: ott a pont.

    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák