- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Vefy
csendes tag
válasz kabelmania27 #18198 üzenetére
Receive Power Level
3.4 dBmVTransmit Power Level
38.0 dBmVezeket irja. bár nekem sokat nem mond. viszont amit linkeltél eszközt 1 éve cserélték mert az előző tönkrement. akkor naponta többször is szétkapcsolt a net. főleg mikor használtad
Xiaomi A1 | x99 e5-2660v3 | CLEVO xmg p505
-
kabelmania27
félisten
Lehet epx-ről epc-re cserélték ki a webstar modemet. Rendben vannak az értékek. http://192.168.100.1/_aslvl.asp felhasználó név admin jelszó W2402 ok, utána ugyan ezeket írd be acces level max érték, ok, kiírja set succes, utána 192.168.100.1 signal és log füleket néz meg. Milyen osztóval van elosztva a koax?
[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
válasz kabelmania27 #18204 üzenetére
Kedves kábelmánia,
ha jól sejtem, nem csak engem irritál annyira, hogy folyamatosan az elosztó meg jelszintekről kell itt olvasni...
nagy kérés lenne, hogy priviben tudakold meg ezeket?
Attól hogy a jelszint határértéken van, vagy nem, lehet sok más oka is a minőségi problémának.Ha valami hibás, akkor be kell jelenteni a 1221-en hogy mondjanak rá valamit, aztán vagy kizavarnak 1 technikust, vagy lehet keresni a lakáson belül a saját eszközökben a problémát, vagy kérni hogy a technikus menjen ki 1 laptoppal, és mutassa meg hogy tényleg nálad van gond stb...
Köszi
üdv.Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
kabelmania27
félisten
válasz Uthenger #18205 üzenetére
A hiba diagnosztizáláshoz fontos tudni, hogy hogy van megoldva a jel elosztás, sokaknak a kérdések segítségével házon belül sikerült elhárítani a problémát, lehet sok más oka... Igen kizavarnak egy technikust pl Intruder2k5-nél aki azt mondta hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
Tv kérdés: Ha digital bronze csomag van megrendelve, de nem csak egy tv készüléken szeretnénk tv-zni, hanem többön, viszont a többin nem kell annyi csatorna (felárért), akkor azokon analóg kábeltévé lehet, az a kérdés hogy ennek a digital bronze melletti analóg tv-nek milyen csatornakiosztása van (analóg start, analóg bronze, analóg silver, ezektől eltérő egyedi) ?
[ Szerkesztve ]
-
Breeze
aktív tag
válasz SkyLaci #18208 üzenetére
Üdv!Én tapasztalatból tudom,hogy ha van digital tv előfizud(de sok esetben nem kötik ki a kábelt akkor sem ha nincs előfizud) akkor az analog is jön mivel azt nem tudják központilag ki/be kapcsolni, érthetöbben ha be van kötve a kábel akkor van analog tv-d,premium csatonák(hbo stb) kivételével minden jön
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
Én sem értem ezt a rinyálást.. Ha zavard tekerd át.
nem kötelező elolvasni, és jó pár embernek sokat segített. Többek közt nekem is.. És nem hiszem hogy te is szeretnéd azt hogy egy működő fórumnál 10e hozzászólással korábban lévő tanácsokig kéne visszaolvasnod ahelyett, hogy vannak ilyen emberek akik idejüket nem kimélve segítenek..
Nem értem hogy a sima áttekerés helyett miért kell még a segítő embereket lehurrogniVagy te vagy eltévelyedve, vagy én, de tudtommal a fórum arra való hogy segítsünk a másikon...
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Mate
nagyúr
Ez elengedhetetlen a segítséghez.
Ez olyan, mint amikor bemész egy barkácsáruházba, kérsz egy tiplit+csavart és az eladó megkérdezi milyen falba lesz. Valóban, egy idő után idegesítő mindig megkérdezni, de ha egyszerűen nem írják le maguktól, akkor kénytelen megtenni ezt.
-
khorvat
senior tag
Holnap - remélhetőleg a weboldalukon már éjjfélkor - minden kérdésre fényderül.
DE szerintem a 10ezer Ft alatti 2év hűséges Trio csomagban 120/10-es net lesz az alap és 3 hónapig ingyen lesz itt elérhető a 240/20-as net. Illetve minden eddigi csomagot 25/1,5 helyett 50/5 nettel kínálnak majd közel azonos árakon. Cserébe csupán az 1 vagy 2 év hűséget kell újra bevállalni!
A 10/1-es csomagot pedig szerintem valószinűleg újonnan már nem lehet majd előfizetni. -
TeeJay
félisten
válasz khorvat #18217 üzenetére
ez akkor is több mint jó, 50/5-ös net mire nem elég? TB-os forgalmat lehet mindenféle erőlködés nélkül forgalmazni rajta, feltöltésre is napi 50+ GB mindenre elég kell hogy legyen.
ha akcióban 25-ös helyett ezentúl ezt fogják adni egy szavunk sem lehetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pharaoh
aktív tag
1 hónapja van UPC netem 50/5-ös, de 2 hónapig még ingyen 120/10. Remélem engedik majd 2 hónap után díjmentesen 120/10-re váltanom.
-
titán
-
kungzi
veterán
Ha vki holnap mar megrendeli a 240-s netet, akkor egy speedtest-t majd rakjon fel ide. De lehet en is megrendelem holnap
-
TeeJay
félisten
válasz kungzi #18223 üzenetére
hagyjuk a speedtest-et a maga pár megabájtos tesztfájl letöltésével... annyira pontos hogy kb. semennyire
régi 1-2-3 megabites ADSL korában még oké volt ma már felejtős annyira terheltek a szerverek amin mérni lehet meg olyan pici méretű fájl-al hogy ihaj.
240megabithez legalább egy 4-8 gigás fájlt célszerű lerántani mondjuk az ftp.fsn.hu-ról
az már valós képet adMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Jégkokó
veterán
válasz TeeJay #18225 üzenetére
A speedtest pedig valóban pontos eredményt ad, csak nem mind1 melyik szerveren méred, ugyanis van amelyik 25 megabitnél nem tud többet.Nekem az 50/5 mindig fixen meg szokott lenni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
tomp
félisten
A fb oldalon 1órája bejelentették. Most akkor már hivatalosan sem alkalmaznak, csak meghagyják maguknak a lehetőséget!
UPC Magyarország: Bár igaz, hogy az extrém magasnak tekintett adatforgalmat (három hó átlagában havi 300 Gb-ot) meghaladó ügyfeleink adatátviteli sebességének lassítására (az adott csomag tizedére, ami 240-nél 24 Mbits) az esetleges nagyobb hálózati túlterhelés elkerülése érdekében elvi lehetőséget ad az ÁSZF-ünk. Ez azonban csak egy lehetőség, egy biztosíték, amit a gyakorlatban már régóta nem alkalmazunk. Mindössze a limit elérése esetén küldjük ki az ilyenkor szokásos tájékoztató e-mailt, viszont a sebességet nem korlátozzuk és más intézkedést sem teszünk, mert a hálózat védelme ezt műszakilag nem indokolja. A jelenlegi hálózati kapacitásunk elég stabilnak bizonyul ahhoz, hogy ne váljon szükségessé ennek a tényleges alkalmazása. -
SLYM
veterán
az UPC-nél meg kell hosszabbítani a hűségnyilatkozatot ha lejár? idővel fizetsz többet ha már letelt az időtartama?
-
titán
-
kungzi
veterán
A trio xl baráti aron van. Mar rendeltem is megfele.
-
Tido
aktív tag
Hát én az alsó szinteken nagyobb emelést vártam feltöltés irányban.. De legalább kicsit emelkedett, meg ha jól látom, a legkisebb csomagjuk már nem rendelkezik az 5 GB forgalmi korláttal..
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
rayoliviero
veterán
válasz kungzi #18233 üzenetére
Szia.
En vajon rendelhetek trio xl-t? Mert nemreg lejart a husegem es felhivott egy Upc-s, hogy csinal nekem par szaz forintos kedvezmenyt plusz tovabbi egy ev husegert, ezt le is okeztam. De valami olyasmit mondott, hogy a huseget barmikor megszuntethetem, csak akkor a kedvezmenyem is megszunik.
A trio L-hez es Xl-hez milyen set top boxot adnak? Gondolom nem ugyanazt.
Vajon a tv-met nem tudnam hasznalni set top box nelkul Upc-vel? Panasonic TX-P42S10E.
Meg regen az egyik Upc-s azt mondtam, hogy nem, mert nincs a listaban. De van aki pedig azt mondta, hogy siman mukodne vele.khorvat: Hol irnak itt 4 ev husegrol? En 2-ot latok.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz rayoliviero #18237 üzenetére
Felfele barmikor modosithatsz. A 4 ev huseget csak en irtam poenbol korabban
-
Lacccca87
addikt
Na akkor úgy néz ki automatikus emelések elmaradnak, alsó szegmensbe meg a duplázás is elmarad.
Nagyobb volt ennek a füstje mint a lángja, okos marketing stratégia, cska vissza ne harapjon a fagyi. -
rayoliviero
veterán
válasz kungzi #18238 üzenetére
Koszonom a segitseget.
A Trio L es Xl kozott van kulonbseg set top box formajaban? Vagy mindkettohoz Philips felvevos jar? Ami mist van Thomson, azt utalom.
Trio Xl-nel nem is lehet kivalasztani set top boxot es mediacardot sem. Azt gondolom valami hiba a honlapjukon.Azt nem tudom, hogy tudnam kideriteni, hogy a tv-mel mukodne-e a szolgaltatas set top box nelkul.
-
kungzi
veterán
válasz rayoliviero #18242 üzenetére
a Trio XL-ben már fixen benne a van mediabox + HD + felvevő
az L-ben meg választható csak
ha az L-hez választod ezeket, akkor 500Ft-al több, mint az XL
az L-hez lehet mediacardot választani box helyett
-
rayoliviero
veterán
válasz kungzi #18243 üzenetére
Értem. Akkor gondolom ezekehez a Philips set top box jár vagy már azóta újabb lehet nekik?
És még annyi, hogy a trio csomagokban telefon is van, amire nekem nincs szükségem, de enélkül nyilán nem lehet megrendelni. Itt gondolom ha nem telefonálok semmit, akkor nem növelik a 10000 Ft-os havidíjat trio xl-nél). Remélem nincs valami havi perc meghatározva, amennyit le kell dumálni minimum, ha pedig nem, akkor is levonják.
-
Pharaoh
aktív tag
Ha már emeltek minden csomagon, miért nem emeltek a 120-ason is vagy 150-re? Ők miért nem kapnak semmilyen emelést?
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
ha nekem már lejárt a hűségidőm egy hete a TrioM-re és most átkerültem határozatlan idejű szerződére (6000 volt eddig, most 6354 Ft, válaszolva SLYM kérdésére), ha most megrendelem az új TrioM-et vagy akár a TrioS-t (ami olcsóbb a jelenleginél, szóval nekik nem éri meg támogatni a váltásomat extra kedvezmény adásával) akkor 3 hónapig én is kaphatom a plusz tv csatornákat és a dupla gyors netet?
-
Pharaoh
aktív tag
válasz kabelmania27 #18247 üzenetére
ok, de akinek eddig 50-es volt, az árnövekedés nélkül kérheti a 60-ast. A 120-as meg nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest