Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz omikron23 #7855 üzenetére
Valami mazochista vagy? Mentségedre legyen mondva, 1x én is elolvastam a játékok/szofvterek EULA-ját, hát az sem kicsit vérlázító.
Mika1227: Még mindig a 9.9, ez a legstabilabb HD4xxx széria alá. Még a 9.12hf-szel (amely nem rossz) előfordulhatnak akadások magas graf. összetettséggel (legalábbis 512MB RAM-mal). Gondolom, ezeket már ált. 1GB RAM-ra foltozgatják (és tojnak az optimalizálásra kevesebb RAM-on), más ötletem nem nagyon van arra, hogy 9.9-cel tök ua. beállítások miért futnak zökkenőmentesen. Heaven DX10.1 tesztben tutira kijön (de dirt 2-ben is előfordul), ahogy az OGL hibákat is az szórja ki elsőre.
ThaBoss: Szerintem később sem fog. Csak minimálisan gyorsabb egy 5770-nél, de csak minimálisan olcsóbb egy 5850-nél. Csak egy hülye venné meg, amit finomabban, de jóval hosszabban a tesztjében is megfoglamaztak Guru3D-n.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest