- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #1399 üzenetére
Ezer hála érte. Telefonon működött.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
Bohus84
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Deck
titán
Zombie mód nem számol BP XP-t nálam soha...
PS5
-
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
Mai full patch notes.
link[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
LackoMester
addikt
Hátha valakinek segit, a történetem.
Hát srácok teljesen ki vagyok ábrándulva, 2 napja küszködöm, h. elinduljoon a gém, ( ami a Szerdai frissités óta halott ) de semmi. Az Actvison support még válszra sem méltat. Annyi biztos, h. valami egyedi hibáról van szó. Az Activision account rendben ( a Vanguard gond nélkül fut ) a drvier rendeben, csak valami apróság, de mi?
Kifizettem 70 Eurót a Beta- ért és a Single részért, f@sza.
Megoldás: BIOS UPDATEott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Tomko78
őstag
Nem tudom csak nekem van de 100 fps mellet úgy akadozik a game mintha 200 pingem lenne , de 120 fps mellet simán fút de 100 már akad rendesen , pedig mw2 100 fps mellet vaj simán futott , még nem jöttem rá mi lehet a probléma
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
kill_switch
senior tag
Az eventet elfelejtették? Vagy csak nálam nincs semmi?
-
Deck
titán
-
Dave567
addikt
válasz LackoMester #1416 üzenetére
Ilyenekre nagyon érzékeny...
BIOS/WIN/VGA update mindig legyen friss.
2019 óta ez van, legalább is nálam MW résznél... -
Golyo69
senior tag
Csak nekem nem jó a kod amit beraktatok vagy már lejárt?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
laceszgamer
addikt
Létezik, hogy csak egy ideig lehetett aktiválni?
Please make sure you're entering your 10 or 13 character code as it's displayed on your receipt or insert or in the email in which the code was provided.
If you still need help, please go to http://support.activision.com
Ezt kapom rá, pedig most váltottam be monsteres oldalon kapott kódot is azt elfogadta rendben.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #1415 üzenetére
A Zombiban a Turret és Juggernaut glitch-et nem javították, remek.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #1424 üzenetére
Engem mondjuk nem zavar, napi egyszer-kétszer rámegyek egyből Tier3-as bounty-ra, messziről lelövöm a dögöt Nyuggernauttal, aztán ha nem esik ray-gun tervrajz, akkor lépek is
Live-Die-Respawn
-
Golyo69
senior tag
válasz laceszgamer #1422 üzenetére
Nekem is ezt írta este
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #1430 üzenetére
Igen. Kezedbe veszed a sentry-t és ahelyett, hogy letennéd, hogy tegye a dolgát, az inventoriból kidobod. Miután kidobtad, a kezedben is ott marad és ki is dobtál egy másikat, amit fel tudsz venni.
XP farmra biztos jó, de azt mondjuk nem tudom mi szükség van minden meccsen ezt csinálni, mert azért az az 55 szint nem olyan megugorhatatlan.
Vagy az is számol az aktív fegyverbe?
2 napja kb minden körben az van, hogy betelepítik az exfil pontokat...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kill_switch #1431 üzenetére
Sentry annyira engem nem érdekel,a végtelen juggernaut az már inkább. Sentry inkább szerintem csak exfil könnyítés, hamarabb halnak zombik.
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #1431 üzenetére
Okés, köszi.
Nekem amióta játszom a zombival, minden alkalommal ez van legalább 2-3 meccsben. Odamegyek az exfil ponthoz abálni a zombikat és vagy 40 sentry le van pakolva. -
kill_switch
senior tag
Valamiért csinálják, nem valószínű, hogy csak szimplán könnyítés miatt. Azért többnyire pálya szélén van az exfil, alap zombikat meg szürke területen még egy késsel is túl lehet élni. Remélem minél előbb javítják, mert nem lehet a közelükben megmaradni, ps5-ön elkezd szaggatni azon a területen a játék a sok sentry miatt.
A Jugger maradhat, az nem zavar be, arra a területre még úgy se nagyon merészkedtem. -
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #1434 üzenetére
Nem a helikopterben szaggat de nagyon. Exfil ponton abálom a zombikat, majd amikor végre a lila köd elött beszállok a helikopterben, ott nagyon szaggat.
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #1434 üzenetére
A juggerrel mi a gond? Mármint mi az a glitch?
-
Deck
titán
válasz laceszgamer #1422 üzenetére
Lehet, hogy time limites erről nem írtak semmit.
Egyszer nekem is ezt írta, de beírtam újra akkor jó lett. Telefonon csináltam én 3 fiókra is.PS5
-
Deck
titán
válasz MikeWazowski #1439 üzenetére
2x-er beírod egymás után azt kész.
Játékot újraindítod utána és ott lesz a tokenjeidnél.PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Olyan, hogy lehet hogy 3x-or lövök az enemyre-re shotgunnal (ő még nem is lát) és nem hal meg... Mintha átmenne rajta... Aztán megfordul és meghalok (HC)
PS5
-
jacis
nagyúr
Srácok már az MW2-ben sem és most az MW3 esetében sem értem, hogy az MGB-nek mi értelme van? Miért érdemes ezzel lezárni a menetet idő előtt?
Nem az a lényeg, hogy az ember ha játszik akkor tényleg játszon és ne a menüben várja a következő menetet?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
BerserkGuts
őstag
válasz kill_switch #1438 üzenetére
sentrygunból hogy lehet olyan sokat felszedni???
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BioNiCMaN
addikt
-
turho
addikt
Ez a Derail szerintem 12 embernek értelmetlenül nagy map...
Amúgy hová tűnt a DLSS, DLAA a menüből? Volt most Nvidia driver update, az OK...[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Deck
titán
Playlist update...Inkább a Rust 0-24h lett volna.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest