Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Közben úgy döntöttem le is írom a lépéseit.. summázva. Mivel a neten fellelhetőek a videók, amik sokkal szemléletesebbek, mint az írott szöveg így inkább egy ilyen tips&tricks dolgot osztanék meg veletek. Csak, hogy legyen leírva valahol magyarul is. :)

    Kezdésnek azt megírnám, hogy minden easter egg Duo-ban a legkönnyebb. Az egyikőtök tudja fogni az utolsó zombit, míg a másik csinálja a következő feladatot. Noha négy emberre találták ki, de szerintem az már nagyon nehéz. Minél többen vagytok, annál több zombit enged rátok a játék wavenkénkt és egyre nagyobb a káosz, könnyen egymásra húzhatjátok a saját hordátokat.

    IX easter egg

    Loadout: Dying Wish (plusz egy élet), Quick Revive (gyorsabb regenerálódás), Victorius Tortoise (pajzsot elővéve egyetlen oldalról sem tudnak sebezni) és Bandolier Bandit (több ammo).
    Wraith Fire
    Scepter of Ra (ha többen vagytok), Solo-ban szerintem a Hammer jobb.
    Elixírek: Anywhere but here, Equip Mint

    Az első lépés ugyebár, hogy levágjuk a zászlót és nekikezdünk az első három challenge-nek. A kulcs itt a sebesség. A Pack a Punch-ot amilyen hamar csak lehet meg kell nyitni. Ezt egy ember csinálja csak, ugyanis a gladiátorok, tigrisek sokat dobnak a crowd affinity-re, ami kell egy következő lépéshez. Na szóval ezt ledaráljátok közben felkapjátok a PAP aréna mellől a "sav csapda" két alkatrészét, pajzs alkatrészeket. Megkeresni a szoborfejet és ha van rá pénz akkor gyorsan le is kell savazni valahol a négy lehetőség közül.

    Ezután le kell hozni egy kört az arénában úgy, hogy a "crowd affinity" (kedvel a közönség) a maxon van. Véletlenül se menj tűzbe, az acid trap használata sokat dob rajta, speciál fegyverek, gránát és revive sokat emel rajta. Ezt le kell zongorázni a Wave 10-ig legkésőbb. Ezalatt a másik játékos berohangál a tűzbe és a saját crow affinity-jét lenullázza. Így neki elég hamar bedobjákt a sz*rt.

    Szerencsés esetben Wave 10-re megvagytok vele és a váza + skorpió elemek a helyén vannak (fába szúrva Danu torony alatt).
    Amiért célszerű ezt Wave 10-ig megcsinálni az az, hogy itt spawnol egy gladiátor, amivel le kell "töretni" a farakások egyik darabját. Ha még nincs meg a váza akkor innentől necces picit mert a gladiátor terelgetése közben véletlenül tűzbe léphetsz, illetve ha sokáig nem csinálsz semmit, akkor is esik vissza a népszerűség. Bukhatsz pár wavet. Míg egyik játékos a gladiátorral szórakozik, a másik megeresi a koponyát a PAP arénában.
    Ha megvan a fadarab akkor (még ebben a körben) futás le az Odin aljába és betenni az üsthöz.
    Itt várunk ugye két teljes wave-t. Ezalatt ledarálhatjuk a koponyát a darálóba, hisz megvan már a Skorpiófegyver.

    Ha izzik a fadarab akkor a Zeus alján betesszük a tálba a kakival és a koponyából szerzett porral együtt. Lehetőleg mindig abban az adott körben. Itt megint várunk ~2 wavet és utána ha már zölden füstölög a tálba, akkor vihetjük a Danu torony aljába...le a két fa közé. Ismét pörgetünk 2 wave-t, míg ott is elkezd füstölni. ( Itt olyan 15-17 körül kell járnunk).

    Ha füstöl akkor föléterelünk pár zombit és PAP-olt fegyverrel (Fire bomb perk kell, hogy rajta legyen) megölünk párat felette, míg kék fény nem lesz a "sz*rkupac" alatt. Erre ráálltok mindnyájan és vártok / nyomjátok a négyzetet (ps4-en)... van, hogy úgy indult csak, ha előkaptuk a special fegyvert.

    Innentől indulnak a challengek. Én úgy gondolom, hogy a Humunculust ki kell pörgetni a ládából. Ezeket még le lehet hozni nélküle, de lényegesen megkönnyítik a helyzetet. Rakétavető detto. Azzal sokkal könnyebb...

    Danu Challenge. Lőni kell a nagy piros izét a falon, miközben nyócmillió zombi jön a nyakadba. Mi ketten úgy csináltuk (humunculus / monkey bomb nélkül), hogy egyikőnk lőtte, míg én védtem őt és magunkat a zombiktól. Aládobtam wraith fire-t, Serket's Kiss is nagyon jó ide. Egyébként nem veszélyes...

    Ha vége akkor gyorsan megkeresni a 4 bika szimbólumot a pálya rejtett zugaiban és ezt meg kell lőni a pajzzsal. Minden bika szimbólum lespawnol egy gladiátort. (Nekünk egyszer itt bebuggolt a játék, egy gladiátor nem volt hajlandó megjelenni... az a run kuka).

    Na és innentől lesz érdekes a dolog... felmész a toronyba és aktíválod a Ra challange-t: ahol is adott sorrendben kell ölnöd a speciális zombikat, miközben be vagy zárva egy kis helyre. Szerencsére ez minden körben más...de mi sorba égettük a wave-eket mert olyanokat kaptunk, hogy Brawler - blightfater- tiger- fire . Na ez pl esélytelen szerintem. Blightfater-be kell vagy ezer golyó de még csak véletlenül se találd el a tigrist mert annak elég egy... továbbá vigyázz mindeközben ne menj közel a tűz-zombihoz mert felrobban. Mindezt ugye kétszer...A trükk az, hogy ki kell használni a torony mindhárom szintjét és lehetőleg egy szinten csak egy ember van. A többi innentől kommunikáció kérdése. Illetve nagyon jól kell tudni terelni a hordát.

    Pap-oljátok át a fegyvert "kill-o watt" perkre, illetve még csak véletlenül se a wave eleje legyen. Hozzátok le 1-2 zombira és úgy induljon a következő step.
    Irány az aréna közepe. Aktiválni kell középen a kis pódium izét. Ez leteleportál mindenkit alulra. Elrejtve megjelni 4 hosszú csavar, amit addig kell lőni, míg el nem tűnik. Ha kész van, akkor visszaenged a játék titeket az arénába és annak 4 "sarkán" vagy oldalán kill-o watt-tal kell zombikat ölni, míg fel nem töltődnek az antennák. Egy helyre gladiátorból kb 2 kell, sima zombiból ...sok.

    Irány vissza az arena közepe. Aktíválni a saját challenge pódiumodon a gömb izét.

    Ráderesztenek nyócvanmillió gladiátort, tigrist viszont kifogyhatatlan a special weapon-od szóval így nem nehéz. ..

    Ha vége akkor irány le alulra újra és van 3 szimbólum amit adott irányból kell meglőni a skorpióval. Ebben csak youtube tud segíteni. El lehet vele vacakolni. Az ammo meg véges ugye... :/

    Na és most jön a legnehezebb része. Irány le a "PIT"-be, ahol a pajzs van. Rááll mindenki a munkapad előtti nagy szürke padlóra és megindul az utolsó challenge. 4 wave van. Sima zombik, speckó zombik, tigrises-gladiátoros és a végén jön 2 blightfater. Bal oldalt van egy csapda, amit célszerű használni. 2x-3x el tudod indítani a challenge alatt. 2x fog ammo-t dobni. Rakétavető-humunculus.... Ha kész akkor (amire ráálltatok..előtte van egy rács) ott lesz egy kulcs, ami megnyitja a bossfight-ot.

    Irány vissza az arénába és bumm... be tudtok menni a "vörös" kapun.

    A Bossfight nem veszélyes...ha van humunculus. Csillió zombi meg rosseb jön rátok...de annyi, hogy anélkül azokon keresztülnavigálni necces. Max ammo-t kb 30 mp-nként dob a játék szóval repülhet a csalibábu. Így nem kell foglalkozni semmivel csak a 2 dögnagy elefánttal. Először az rajta lévő "nyereg-kosár" izét kell lőni, majd a fejét.
    Rakétavető, Serket's kiss elsődleges lővése... imádja.

    Ha minden elsőre sikerül, akkor olyan 22-es Wave körül le lehet zárni a dolgot. Azelőtt semmiképp, hisz ha akarod, ha nem több lépésnél is várni kell pár wave-t.

    Summázva ennyi.... Videó

    :R

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák