- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #84640 üzenetére
ne kezdjük el a fagoskodást, jó?
tudom, hogy a ph-n mindenki zsuzsi akinek nem karosapresszó, mieleafehér, hondaapösző, cartierazóra stb. 'szt a nagy része még nem látott félmillió forintot egyben, a nadrágja meg megáll magától ha a falnak támasztod, de most ettől tekintsünk el.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #85094 üzenetére
Inkább nem tud állni. De nem kifejezetten erre gondoltam. Lásd a cinikus vén geci szakaszt az összefoglalóból.
üdv, egy elvált férfi.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #85265 üzenetére
na arra nem volt időm így is olyan hulla vagyok, fogalmam sincs, hogy fogom túlélni a napot. szegényt ráadásul fel is keltettem, mert már eljöttem a hotelből amikor eszembe jutott, hogy a dzsekim ottmaradt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #85255 üzenetére
Kösz. Úgy néz ki Eiffel lesz belőle első körben. Étteremhétre meg kipróbáljuk a Dunacorso-t mert azt már régóta nézegettem...Az így bevállalható, ha mégsem az igazi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #85392 üzenetére
Hát, igen sok partner morcos lenne, amiért a főnök morcos lenne. Mérhető lenne az így "okozott" kár, illetve részben a kollégákat szívatnám. Már amelyik részben helyettesíteni tudnak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #85404 üzenetére
A volt főnököm ehhez nagyon értett ez biztos. Meglátjuk, hogy mi lesz az új főnökkel. Ha értelmes piaci alapokra tudja helyezni a bevételeinket, akkor már lesz mozgásterünk. Ha nem, akkor ..
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #85455 üzenetére
Namost téves adatlekerdezes lehet ugyebár.
De ez, amikor közlik velem, az gáz.Priviben írd pls, hogy milyen végre gondolsz.
Whatsappon is jöhet.Azt meg már meséltem, hogy a belepesem környéken a legostyapenkobb mancika azzal dicsekedett, hogy a sógora adosat így találta meg...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #85453 üzenetére
Látom te is csak elméletben veszel autót. Nincs ezzel gond, én is. Most pl S60-akat nézek meg Accordokat.
Saint: Jah és ez egy kisfőnök csaj volt aki amúgy jogászként végzett. Ok, káderezzen le, sz@rjon a szabályokra (miket ráadásul pontosan ismer) de akkor még annyi esze se legyen hogy ezt titokban tartsa...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #85457 üzenetére
Ismerek olyat aki ismer olyat aki hozzáfér a BM-es meg biztosítós adatbázisokhoz. Ezért nem vettem meg az első Subarut amit kinéztem, mert kiderült, hogy rommá volt törve az eleje és céges autó.
Spórolt nekem egy utat Kecsóra meg vissza.De nem ez a lényeg, hanem, hogy már náluk is logolva van a dolog.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #85463 üzenetére
Folyamatosan hirdetném vételár +25% áron, illetve ha megy fel az ára, akkor drágábban, ha lefelé, akkor meg engedek belőle és vételi áron kiszállok belőle. Abból már kinőttem, hogy a "majd jobb lesz"-re várjak.
föccer: nehogy már papírpénzt adj neki, még begyújt vele!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
MurdR
veterán
válasz Mercutio_ #85625 üzenetére
Szaktopicba nem akartam menni ezzel, mert ha valamire visszakérdeznek, akkor 90% a valószínűsége, hogy nem fogok tudni válaszolni, mert láma vagyok.
Valamelyik héten megyek le Fótra anyumékhoz, majd ott a pályán adok neki egy stabil 130-at, hátha.
Reggelt!
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
-
Ace owner
addikt
válasz Mercutio_ #85761 üzenetére
Amúgy ez jogos, én is ilyen vagyok/voltam..
Btw bocsánat ha tegnap valakit megzavartunk a kocsmatúrázással. Sajnáltam a 4-6os villamoson utazókat mikor 3-4 megállón át nyomtuk a PÁZMÁNYJOG kántálást
Viszont hihetetlen nagy Szili voltam megint.. Addig szerencsétlenkedtem hogy elvitték a csajt előlem
Most meg csinálhatok előadást a magyar adózás második nagy reformjáról, máshoz nem is lenne kedvem.[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #86060 üzenetére
Budafokin van egy hentes, nagyon finom frissen sülteket lehet ott enni.
üdv, föccer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest