Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    gyóregge'

    1: két és fél sörtől fejfájós másnap az derék... igaz nem volt benne két ugyanolyan, de akkor is. mondjuk éreztem, hogy megütött, mert a végén már vásárolni kellett a mássalhangzót a mondataimhoz.

    2: az milyen már, hogy a mikróban a víz még csak so-so meleg, de a bögre füle már foghatatlanul forró, még a kesztyűn is átsüt?

    3: van-e valakinek véleménye a lenovo miix 3 tabról, nem sok mindent találtam róla a lapcsaládon, a paramétereket meg wines ökoszisztémán még annyira sem tudom értelmezni, mint egyébként

    4: win 8.1 alatt hogy a szöszben lehet taskot váltani úgy általában és egyáltalában? azt ugye nem mondjuk komolyan, hogy ha desktop nézetben megnyitok egy képet az intézőben, akkor az nyitja a fürdőszobás galériát, ahonnan nincs se exit se vissza gomb, se egy taskváltó mantra, hanem jogom van oldalt a mittudomén menüt meghívni, onnan win ikonnal fürdőszobafalra kijutni, onnan desktop nézetbe át és már meg is nyertem a jogot, hogy intézzek valamit az intézőben ismét... gondolom én vagyok a tufa, mert ha ezt az ms-nél komolyan gondolták akkor valószínűleg a fejlesztők a vártnál nagyobb csomag port találtak ballmer íróasztalában.

    5: Saint_: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák