Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz w333 #4020 üzenetére

    igen, ahogy kelzsoca is mondja... ez sima átverés, sehol sem írták, hogy egy USA régiónak szánt telefont adnak el az EU-ban újként.

    és persze ez most rohadtul nem gond, de 2-3 év múlva, vagy amikor külföldre mész és azt tapasztalod, hogy a nagyvárosokban egyáltalán nincs, vagy csak 3G neted van, az azért eléggé gáz.

    persze telefonon netezésre a 3G is bőven elég, viszont a lefedettség miatt, és azoknak, akik mobilnetet osztanak meg az eszközzel, baromira nem mindegy.

    Okean: igen, de még jobb lett volna, ha odaírják, hogy USA verzió. úgy is megvették volna...

    radi8tor1: így van, vissza lehet küldeni, sőt még egyszerűbb eladni a neten, még haszonnal is elmegy, még akkor is, ha kiírod hogy USA verzió és nem tudja a 2600 Mhz-et, de az elv az elv.

    radi8tor1: na igen, az más kérdés, amikor sok iphone usernek tökmindegy a beltartalom, a lényeg a logó. csak ez így átverés. persze tegye fel a kezét, aki ezért visszaküldi! :D

    r3dsnake: egész addig, amíg mondjuk a nagyvárosban ahol laksz, 2600 Mhz-re tér át a mobilszolgáltatód, és a melóhelyeden vagy az otthonodban elmegy a 4G, és marad a 3G, vagy mondjuk az sem, mert ott nem lesz. 110e forint szerintem sok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák