Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Fred23 #11884 üzenetére

    Nem reménykednék benne túlságosan. Idén is facebook oldalukon minden héten több akciót postoltak. Egyik legdurvább eset az volt, hogy kijött a Geforce 10-es VGA széria és azt postolgatták, hogy mega akcióban leértékelve adják a GTX 970 és egyéb Maxwell-es VGA-kat. Gyakorlatilag ugyanannyiért adták őket, mint 1 hónappal a 10-es széria előtt, oltották is őket rendesen Face-n (többek között én is pedig nekem tökmindegy mennyiért adják mivel 1070-em van, csak a pofátlan hazugságuk dühített). Erre kitettek egy postot, hogy még lejjebb verték a VGA-k árait. A 970-es kerek 1000 Ft-al lett olcsóbb... Én fél éven át néztem az akcióikat, mindegyik ilyen fals akció volt ezért nem is figyelem már őket tovább.

    Persze nem elbátortalanítani akarlak, ha a helyben gariztatás megér neked annyit, hogy ott vásárolj az is egy jó indok lehet mellettük de én bizonyos termékek esetén 10-20%-os áresést helyezek inkább előtérbe a kényelmes gariztatással szemben.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák