Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Shokker: megnyitottam, látom feleslegesen, sebaj. Jók ezek a tartalom küldősek, exmunkatársam harcolt egy sort velük még a csngőhangos időkben. Fia vett egy csengőhangot, azt nem olvasta el, hogy ez egy "feliratkozás" is. Hetente kapott üzenetet, nem baj, gondolta. Majd a tel. számlán jelentkezett, a fizetős SMS fogadás... Munkatársam bement, megmondta, h ezt nem fizeti ki. Hápogtak egy sort, majd mondta, h a fia nincs 18 éves, nem lehet vele szerződni, etc... tehát ha akarják a "pénzüket", akkor bizony perelniük kell... ;] Akkoriban kezdték amúgy is baCCogatni ezeket a cégeket, szal. nem lett semmi belőle.

    Igazán nem vagyok Opel fan. Nexia belül olyan, mint a G astra... Azok a nyitók, a légbeömlők, etc... És nem kényelmes annyira, mint a franciák. Magasabbat is szeretnék, Berlingo, Partner, Doblo kategória az egyik lehetőség.

    addamka: igazad van, ezért is nézek benzinest. Reggel 4-1-1-4 km a kör, este dettó. Város 4 km, szinte csak ilyen rövideket megyek... Havi 1-2 nagyobb túra van. Évente 8-12 k km. Nem sok. Dízel sosem térülne meg nálam. Cee'd azéééé már 2 milla körül van sajna. Használtnál nem jó a hitel, nem mernék ennyit hitelre. De még van egy évünk, annyit kibír a Nexia, rendben van tartva. Utána lehet megörökli após, mert csak eldobni hülyeség lenne, komoly baja nincs.

    Elvtárs: minden frankó, karácsonyi pulyka megvolt, naponta többször is. :K
    Csak azt nem értem, miért kell ehhez megvárni a karácsonyt? :U ;]
    :D

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák