Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    Multkor beszéltünk, hogy ilyen-vagy olyan játékok érdekelnek engem inkább.
    Van most mindenütt ez a Cyberpunk 2077.. a csapból is az folyik (MM.ben van Xbox Series X 199eFt-ért ... az a nagyobb doboz? és tényleg van, igaz nem sok, de az Örsvezéri árkádban volt vagy 20-25db kirakva).. Mindenesetre ahhoz is adnak a Cyberpunk kódot.
    a lényeg, eszem ágában nincs megvenni a Cyberpunkot.. talán majd 2-3 év múlva valami akcióban, de úgy egyébként "nem kapott el a hypevonat" a játékkal kapcsolatosan (nem érdekel).

    ellenben pl. ez: [link]
    Már csak azon agyalok hol vegyem meg... Epic .. Steam.. Switch? .... Epic-en a legolcsóbb majd Switch (annak is megvan az előnye, hogy magammal vihetem... már ha mennék bárhová mostanság).
    Csak annyira nem kéne venni semmit :D csak ez megfogott... de még Epic-en 25.éig akcióban van így van idő eldönteni... addig is itthagyom ezt az üzenetet, hogy könnyebben rátaláljak ha még is megvenném :D

    ..és nem az ár az elsődleges ok (oké, az is belejátszhat), de nem vagyok benne biztos, hogy a Cyberpunk annyira nagyon bejönne (GTA5 amit sok idő után vettem meg, na meg volt benne "játszunk már együtt hálózaton" egy ismerősöm győzködése is.. 1x játszottunk együtt összesen :U .. nem érzem úgy, hogy anno megérte)... Csak egy-egy ilyen jellegű indie (vagy "fél indie" játék szorija sokszor sokkal jobb mint a "nagy címeké" ahol a "biztos siker" a kulcsszó, és lesz egy "tömegizé" ami mindenkinek meg akar felelni (én meg "kiesek" emiatt a célközösségből)..

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák