Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Gyuri27 #143799 üzenetére

    Ugyan hagyjál már copfos.. :N

    Tolod itt az áldozati szerepet (vegyítve a faxagyerekkel, mert összevalóak :DDD), velem beszélsz de csatolod HSM-et is.., többes szám első személyben, Ti sejtitek mi?
    Négy nappal azután h megint írt a topicba mert illőnek érezte megköszönni a születésnapi köszöntést?!

    Egyel előtte multiplatformba témába behozod a részemről lezárt képminőséget, mivel kapcsolatban egymáshoz sem szóltunk?!

    Ugye, mert nem arra ment h Hablatyi tolja itt egész délelőtt a hikomatot, a rosszhangulat felelős aki mindent jobban tud mindenkinél.

    Hangolod itt a topicot a két ellenvéleményesre, vagyis próbálod, minősítsd Te ha a patkánykodás nem tetszik, hajt a perverz kíváncsiság h minek neveznéd.. :D

    ..ja várj, mégsem..

    Kitalálom, nem volt ilyen szándékod, véletlenek összjátéka vagy félreértelmezem mert "mostanság olyan furcsa vagyok", lol.

    Na, tényleg felejtsük el egymást.

    (#143800) norbert1998:

    Oké.., gőzrakétával az "űr peremére".., még ha ezt át is ugorjuk, szerinted ki nézte meg azokat a tervezek?! :DDD
    Szerinted hány G-s terhelést kapott indulásnál?! Kéééész..

    (#143802) norbert1998:

    Befejeztem vele, így is túl lassan esett le, már akkor nyilvánvalóvá kellett volna válnia mizu, amikor fél napon keresztül ment a hikomat a 2018as 390X @driver/Wattman témában, amit alig harmadszor-negyedszer írtam le.

    A türelmet köszönöm, szép lassan purgálom itt magamnál a topicot, túl sokat voltam afk az utóbbi egy-két évben, időbe telik felmérni az új állapotokat.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák