Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz Vulpio #25655 üzenetére

    szép eredmény! :C Operation Hastings eleinte nem jött be, és pont a sok csipa végett, azóta járművekkel meg gyalogsággal akkora jókat lehet benne játszani mint a szemét :DD és ez lett a kedvenc mapon is! :DDD ha van egy jó sniper limites szerver azon nagyon jókat lehet játszani! Amit javíthatnának az az h a tankok ne tudják könnyen leszedni a heliket! Rem a köv peccsel javítva lesz és kapunk még hozzá extra mapokat :P írtad h szikráztak a fák, ezt én is ésre vettem, az egy tuti jó búvóhely nekik sajnos! pici bug, asszem ők kitudnak lőni de mi befele nem :s meg tankkal simán átmentem ezeken a fákon, mintha ott se lennének! Érdekes... ezt azért +ba javíthatnák még

    kár h nem írja ki h mennyi pint gyűjtött be az adott sgyén, nekem asszem eddig valami 50darab volt a legtöbb, legalábbis amit számoltam meg fel is vettem videora (22000 pont körül)

    sima bc2t én is szeretem, mikor nincsenek agyam eldobom szituációk, remek kis játék lett, tényleg kéne alá a 4 mag :s sztem most már csak szandit veszek, kb április tájékán. Ebbe a 775be már kár pénzt ölni.

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák