Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz madgie #11017 üzenetére

    Mikor volt ez?

    Mert megmondom őszintén, hogy volt olyan kör, amikor kb. 2 perc aktív játékkal töltöttem az időt, ugyanis hol épp gyereket fürdettem, hol meg vacsiztam. Arról nem is beszélve, hogy Gabival épp kitárgyaltuk TS-en, hogy valahogy ez most nagyon nem ment nekem (nem mintha máskor menne), szóval ha még észre is vettem volna az adott időben, és átállok, lehet csak tovább rontottam volna az oldalatok eredményét.

    Amúgy aki még mindig nem érti, és azt hiszi, hogy itt bárki a TS ellen ágálna, mert azok vannak előnyben, akkor téved.
    Itt annyi a bibi, hogy mostanában nem érdekel senkit sem a kiegyenlített küzdelem, mert jobb szereti haverokkal tolni, mint ellenük. Ezt én is így szeretem főként, de mégsem zavar, ha Target ellenem van, mert legalább addig is közösen játszunk, még ha egymás ellen is.

    Annyi lenne az egyszerű "megoldás", ami tudom, hogy nem fog tetszeni, hogy az aktuális daráló csapatból a húzó játékosok közül 1, vagy 2 cserélne oldalt. Az, akinek nem számít, ha teszem azt emiatt veszít, mert a stat nem izgatja.

    Roppant érdekes, hogy Hitman játéka ellen sokan panaszkodtak (PH-sok), mert zavarja őket, de a darálás ellen nem. Most akkor hogy is van ez kérem? Hitmant bannoljuk, mert túl jó, és elrontja mások játékát, de mi meg ne foglalkozzunk azzal, hogy a túlerő is elrontja?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák