Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek!
A következő kérdésem lenne. Nem rég cseréltem 2080Ti-t 3080-ra. Mindkettő Gaming Trio(3 ventis) verzió. A 2080 ti még low settings-en is 80fok(más játékokban 70-75 -pl battlefield V high-on) körül ugrált. Betudtam annak,hogy esetleg már ráférne egy pasztázás. Viszont egy vadonatúj 3080 is hasonló hőfokokon van.
Szerintetek ez normális? Ennyire unoptimized lenne a játék?
És más is tapasztalt ilyet?A gépem:
I7 10700K/Noctua NH-D15 ChromaxBlack
Alaplap:MS Z490 UNIFY
Ház: BE QUIET PURE BASE 500DX
VGA: MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO
SSD: Samsung 970 EVo Plus 1TB M.2 Pcie Nvme
RAM: HyperFury 2x16GB 3200mhz
TÁP: Seasonic Focus Plus 850W Platinu
Ház ventik: 3xBe Quiet Silent Wings 3 (3pin) 14cm Fan
Minitor: ACER XB273UGSElőre is köszönöm a válaszokat.
-
Selynelar
aktív tag
válasz Találtgyerek #9310 üzenetére
Köszönöm Mindenki segítségét és a tanácsokat!
Valószínűleg az lesz,hogy leveszem a feszkót, hátha segíteni fog. Ezügyben felveszem az illetékes fórummal a kapcsolatot
Köszönöm még egyszer.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja vagy van az már egy hete is,hogy néha olyan szinten belaggolok,hogy az idegösszeroppanás kerülget. Főleg amikor épp bescope-olom az ellenfelet és hiába rántanám a célkeresztet egyzserűen csak nem akar mozdulni, aztán mire ellőném addigra már nincs ott csórikám.
Másnál is tapasztalható lag mostanság?
-
Selynelar
aktív tag
válasz Lendova #11867 üzenetére
Hmmm érdekes. Nem volt se vga driver se windows update mostanság. S mint említettem pár nappal ezelőttig nem volt ilyen gondom. Ezért gondolnék arra inkább,hogy a szerverek lagosak. A netem digi 1000-es. Bár néha a tv adásokban is tapasztalok akadásokat és az Hbo Max is néha befagy. Szóval lehet,hogy nálam szórakozik a szolgáltatás. Csak ki akartam zárni,hogy ezzel lenne a gond.
-
Selynelar
aktív tag
válasz Fitzgerald #11871 üzenetére
Természetesen volt router reset. Az a helyzet, hogy ma sikerült délután végig tolnom 3 órát laggmentesen. Hogy mi segített azt meg nem tudnám mondani. Annyit csináltam, hogy az origin kliens-ben kikapcsoltam az fps countert. Bár miután ma nem azt a játékmódot toltam (Friday rush - extended), rá kellett döbbennem, hogy azóta volt lagom. Nos más játékmódban ma nem volt gondom. Ki tudja mi lehetett a probléma, de most már jó.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
"Online login is currently unavailable."
Valakinek erre valami ötlete. Eddig működött, ma viszont egy ilyen üzenetet kaptam az origin kliens-től.
Másnak is van hasonló problémája?Netem van. Minden működik, egyedül ez a fránya kliens nem akar online lenni
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Selynelar
aktív tag
Nálam friss win10 újratelepítése óta szórakozik. Kifagy map betöltésénél/deploynál/játék alatt. Én is úgy gondolom,hogy nem a User-nél kell a hibát keresni. Van hogy egy egész estét végig tudok tolni bármiféle lag/fagyás nélkül. Azt sejtem,hogy ott valami szerver hiba van az EA-nál. Sőt ez az EAapp se tökéletesített még,de rá van erőszakolva a játékosokra,miután az origin már nem elérhető. Nagyon hajlok afelé,hogy ma megveszem az új COD-ot és elengedem egy időre ezt a game-t. Mert már az idegösszeroppanás kerülget.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Remélem valaki tud segíteni, hogy ilyenkor most mi van?! A játék kb 2napja nem számolja a weekly mission alatt elvégzet küldetéseket, ma viszont úgy gondolta, hogy visszamenőleg reset-el minden mission-t,amit eddig megcsináltam
Valakinek valami ötlet?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Selynelar
aktív tag
válasz lofagi #15689 üzenetére
Köszönöm. Végül kiléptem majd vissza a játékba, s most már mutatja. De az e heti mission-t még mindig nem számolja. Nem idegesìtene, ha nem lett volna vagy 20 knife throw kill-em .
Egyébként olyat csinál valakinél,hogy elindítja ea appból a game-t, végig fut a launch ablak majd visszadob az appba, mintha el se indítottad volna a játékot?
Van hogy a következő van,hogy 2-3 indítás után indul csak el a game.
Update óta vannak ezek a dolgok. -
Selynelar
aktív tag
Délután elsőre indult, sőt a heti mission-t is számolta végre.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Az miért lehet, hogy már napok óta akárhányszor próbálok bármit játszani, nem talál szervert? Azelőtt tökéletesen működött. Nektek működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest