Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0RG9
kezdő
Hello! Letöltöttem a Steam és az Origin verziót is. Eltérnek a file méretek, illetve az Origines szeptemberi eleji file dátumokkal szerepel.
A drivert mennyire kéri, mert emiatt nem nagyon akarok frissíteni, hogy utána elrontson mindent (volt már rá példa és DDU-val több napig kellett szenvedni RX580-nál).
A kisebbik pc-be van egy ryzen 1300X és R380. Ennél frissítenék drivert, de már csak legacy driver van . Hasonló konfiggal amúgy próbálta valaki?
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz Laraxior #3096 üzenetére
Ahogy nézem egy óra múlva indul a korai hozzáférés.
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/faqWhen is the Open Beta available?
Pre-load begins on October 5 (at 07:00 UTC on all platforms), but not everyone will be able to access the Open Beta at the same time. Early access is available October 6–7 (start playing at 07:00 UTC all platforms on 10/06) for anyone who has pre-ordered Battlefield 2042 or is an EA Play member. General access begins on October 8 (at 07:00 UTC on all platforms), at which point anyone can join the fight.RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Kezdődik. Request Ammo
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz #40047616 #4289 üzenetére
Vannak még. Még Vietnam-ra is. Nálam bent van a favoritban 6-7 szerver azokon szoktam menni néha. A legtöbbje már módosított: ticket, kit, xp, stb. Nagyon moddoltan csak pár van. A legutóbb unlockolt mappen mentünk, az úgy elég érdekes volt. Teljesen a hegyek csúcsáról sniperkedni Hogy ON is legyen: BC2 tartalom lesz a PORTAL-ban is.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz CptAdamica #4293 üzenetére
A gugli már becache-elte, 1:48 hosszú lesz a trailer.
Hol láttad ezt? Amúgy mostmár nyomhatnák a contentet. Korábban minden napra jutott valami info (mappek,kasztokhősök, járművek, stb.)RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Más téma. Nekem az új "plecsnik" nem tetszenek. Nagyon CODosak.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz fornettisuti #4321 üzenetére
Sajnos idáig jutottunk. Csalónak lenni menő manapság...
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz Fitzgerald #4322 üzenetére
Nem is értem hogy nem tiltották még le, EA supportnak elég lenne egy linket küldeni a csatornájához. Ja, hogy az EA support szarik a csalókra, tényleg...
Volt, hogy videót csináltam (spectate módban) és csoportosan jelentettünk valakit, de semmit nem csináltak. Ahogy mondod szarnak rá.Engem még ez a grappling hook zavar. Mintha az Apexben lennénk. Normális loadout és commo rose nincs, de helyette legalább van ez a szánalmas pókembereskedés.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Jók a CQC pályák, amikor unlockolni kell, de az igazi élményt mégis a hatalmas mappek adják, amikor nem csak squad alapon, hanem csapat szinten is össze kell dolgozni. Most pedig már szektorok is lesznek, nem csak zászlók. 128 playerrel már igazán beszélhetünk nagy csatákról
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz Sz. Géza #4332 üzenetére
Láttam, hogy mit írtál, de semmi értelme nem volt az adott helyzetben.
Most direkt játszod az ostobát? Guglizni nem tudtál, most meg azt hiszed nem tudom, mi a bf2?! Olvasd el mégeygszer, hogy megértsd a kontextust. Ezenkívül megint mi köze hozzá, hogy mikoriak. Csak példa volt. De látom nem tudod értelmezni a példát se. Ezenkívül a plecsinekkel lehet nyomonköveti a fejlődést (nem véletlenül adják).
https://battlefield.fandom.com/wiki/Medals_(Battlefield_2)
http://online-multiplayer.com/bf2/bf2_badges.phpMeg, mi az, hogy "élvez"?! Ez hozzá tartozik a játékmenethez. Ha nem érdekel akkor játszál a Fortnitetal. Ezt felfogni kell, nem egyformázni.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Itt nem is a kreativitásról van szó (én is spawnoltam tankot az épület tetejére vagy raktam c5-t a dronera, stb.), hanem van egy határ amit nem lépünk át, ha komolyan akarjuk magunkat venni. Ez a "ninja rope" pedig már gyerekes, ahogy a kolléga is mondta. Ha csak arra lehetne használni, hogy falon, épület tetejére, toronyra, stb. felmásszunk, akkor az taktikai előny. Ez belefér. De a pókemeberesdi már nem. Szerintem.
Na ezeket sürgőswn meg kellene szüntetni a játékban.
+1RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz Sz. Géza #4338 üzenetére
Mondtam, hogy nem kiforgatni kell, hanem felfogni. A logika, elmondtam abban van, hogy nyomon tudod követni a fejlődésed, nem mellesleg ezek alapján kapsz unlockolt cuccokat. A BF4-ben például a phantom küldetések. Ergo ha ezek nem érdekelnek akkor az egész BF szériát nem veszed komolyan, csak lövöldözöl benne. Arra meg bármilyen lövölde jó.
Semmi szalmabábozás nincs ebben, csak fel kell fogni. Nem véletlenül szerepel már régóta a szériában. Mert, ha még azt mondtad volna, hogy Q3/QC-ban senkit sem érdekel, azt megértem. De egy tipikusan unlock rendszerre épülő rendszert figyelmen kívül hagyni az nettó ostobaság.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Korábban az egyik kolléga nagyon jól megfogalmazta:
Kézzel egyszerűen nem vagy képes a recoil-t ilyen mértékben kompenzálni egy automata fegyvernél, kizárt dolog.
És itt nem csak a recoil, hanem még a spread is gyanús. A kettő együtt pedig már egyértelmű, hogy csalás. Ha YT-n megnézel pár videot, akkor láthatod, hogy automata fegyverrel képtelenség ezt eljátszani. A profik a burst/rövid sorozatot tudják kontrollálni. Amúgy a játékban is úgy van lemodellezve, hogy az első 3 lövedék még recoil/spread szintjén alig tér el, de utána elkezd csúszni a faktor.
Persze vannak kivételek: VSS Vintorez, AS Val, stb.
[ Szerkesztve ]
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz AsakuraDave #4344 üzenetére
Így van. És ha megnézed alig van szórás is. Az utolsó mondattal pedig teljesen egyetértek. Sose értettem, hogy ebbe mi az élvezet.
A másik ilyen amit CODWZ-ban láttam, hogy falakon(!) keresztül, több száz méterre, mindenféle célzás és távcsövezés nélkül betalál vagy éppen fejlövést ad. Hasonlót videoztam BF1-ben, az kínai cheater volt. De még a többi kínai játékos is megszólta és jelentette. Szánalmas.
[ Szerkesztve ]
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz batai15 #4354 üzenetére
+1 konzumer társadalom, a profit a lényeg, meg a "like" és a "hype"
A minőség (konzisztens széria), megbízhatóság (bug mentesség, ticketek figyelése és javitása, optimalizálás?), tradíció (a bevállt rendszert nem túrják szét, nem butítják le).
Újitani lehet és kell is. De ne a fertő és középszerüszég irányába. Régebben, ha meghallotta valaki, hogy jön egy új Battlefield, akkor felkaptuk a fejünket, hogy ez valami merőban nagy dolog lesz (1942, Vietnam, BF2, BF2142, BC1, BC2+Vietnam, BF3, BF4 era). A Hardline óta a hanyatlás megy. Mondjuk az utóbbinak a single része bejött.
Ehelyett mindenféle réteget kiszolgálnak és meg akarnak felelni. Nincs tökük bevállalni, hogy ez a Battlefield (mondjuk a lecserélt "menedzsmenttől" más nem is várható) és nem engedünk az értékeinkből. Persze közben megy a demagóg szöveg, hogy tiszteljük a veteránokat.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
Így van. Ezzel csak azt támasztják alá, hogy ez a "népnek tetszik" és benyelték. Onnantól kezdve lehet menni még tovább ezen a vonalon.
Ugyanez van most a VGA piacon is. Azzal, hogy megveszik drágán a 300-400-500-600-700-800-900k(!!!) kártyákat, azzal azt üzenik vissza, hogy benyeltük és jöhet még a moslék. A következő generáció meg ebbe érkezik és azt hiszik ez a normális. Aki tudatos, az meghúz egy határt és nem megy át rajta. És ahogy a kolléga mondta korábban ez manapság már "ciki".
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz #16729600 #4362 üzenetére
A picsogást te csinálod, pláne ebben a stílusban és formában. Én érvelek. Fájdalmam nincs, mivel nem veszem meg a bétás termékeket teljes áron. Azzal pedig, ahogy röhögcsélsz látszik, hogy mennyire kell komolyan venni. Menyjél inkább szunyálni az biztos jobban megy.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz CptAdamica #4364 üzenetére
Tehát ahogy sejtettük egy batülrojál/survival mód lesz. A player számok viszont meglepőek, ekkora mappekre. Lehet akkor le lesznek szűkítve.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz strandkorlát #4370 üzenetére
Ugye lesz benn AI ellenfél. Szóval hasonlóra tippelek én is. A Divisiont ismerem, az utóbbit viszont nem. Főleg nem ezt a zombist, amit a kolléga fentebb is említett.
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz CptAdamica #4373 üzenetére
Egy olyat képzeltem el (az intelből itélve), hogy különféle taskokat kell csinálni, például m-com vagy rakéta indító kódok megszerzése, stb.
A randomot hogyan gondoltad? Mindig más szektorból indulna a match?
RESISTANCE IS FUTILE
-
B0RG9
kezdő
válasz strandkorlát #4375 üzenetére
Akkor jól tippeltem. Mondjuk az, hogy a CODot másolják nem tudom mennyire jó ötlet. Annó a BC1-ben a Gold Rush kifejezetten tetszett.
RESISTANCE IS FUTILE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- VoIP telefonálás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest