Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz FollowTheORI #1759 üzenetére

    Semennyire, és csak addig érdekes számukra egy játék, amíg képesek hosszútávon pénzt keresni vele, és akkor sem az ilyen jellegű reportokra irányul a figyelmük elsődlegesen.
    Látszik hogy hol vannak a prioritásaik: előbb ugranak egy offenzívnek talált nicknév miatt mint egy csaló miatt, mert az ilyen jellegű dolgoknak köszönhetően jöhet vissza a szaros pelenka az arcukba elsődlegesen, tehát érheti őket anyagi kár. Az sokadlagos szempont, hogy a te játékélményedet kinyírják-e ezek a csalók, vagy sem.
    Persze nem csak az EA csinálja ezt, a korrektség jegyében ezt meg kell említeni.

    Kicsit más téma, de van átfedése a tárgyalt topikkal, hogy a live service modell halálra van ítélve, mert ha nincs elég eladás a kozmetikai dolgokból, akkor valós tartalom sem fog sokáig jönni ezekbe a játékokba, és még annyi erőforrást sem fordítanak majd a csalók elleni reportokra, mint egyébként (ami alig több mint a semmi).
    Az most teljesen mindegy, hogy már elrakták a 60 euródat egy félkész, csalóktól hemzsegő játékért...

    BFV live service-nek is kb. idén kellett volna véget érnie, nem tavaly. Nyilván kevesen vették a röhejes kozmetikai a szarságokat, úgyhogy úgy döntöttek, hogy nem éri meg több tartalmat készíteni a játékhoz.
    A csalók ellen meg már kb. semmit nem tesznek, BF1-ben és BFV-ben is kb. minden második-harmadik meccsen belefutok egy ilyen emberszabásúba, aki kiüríti a szervert.
    Azzal meg tisztában vagyok, hogy mindig jön új csalás, csak hát üzemeltetői oldalon egy folyamatos szolgáltatásnak kéne lennie (főleg egy live service játékban), hogy non-stop harcolnak ez ellen a jelenség ellen.

Új hozzászólás Aktív témák