- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Fitzgerald
veterán
Bot téma túl van lihegve szerintem, én arra tippelek, hogy lesznek olyan community szerverek (de talán még official is), amelyeken nem lesznek botok. Nem tudom van-e erről valami stabil infó, de pl. ebben a portal módban biztosan lesz erre lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Fitzgerald #1252 üzenetére
lesznek botok a multiban?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Legalabb azok nem fognak sniperezni a vilag masik vegerol, vagy valamelyik fűcsomóban kummatva.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Garsza
veterán
Helló! Tervezem én is a játék megvételét. Vannak esetleg hírek a várható gépigényről?
3440x1440 144Hz monitoron tolnám majd 9900k és 3070 -vel. -
warcat
veterán
27Y8-__QK-92WP-J2NJ-T9HY
Battlefield V kulcs amazon prime gamingtől
A két hiányzó betű az őrmester rang angol nevének első és negyedik betűje
EA: It's in the crate!
-
-
-
BMS
őstag
R7 3700+Rtx 3060ti-al menne a 144fps 2560x1440-en?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
mettek
addikt
válasz Sz. Géza #1266 üzenetére
Amugy most nézem hogy a Bf3-ból a Bandar Desert 5 négyzetkilóméter volt, ugyhogy ezek 2-3 négyzetkilóméteres mapok nem nagyok. A Bandar Desert 64 főnek kényelmes volt de 128nak nem lenne az.
Ugyhogy remélem rosszul számolt aki elkészítette az összehasonlítót.
Amugy sztem már csak azért sem jók az arányok mert ez a sivatagos map kb 3-4 caspian border volt és ha ez 5 nkm akkor a caspian nem 0.6 hanem 1.2.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
IntelKiller7
veterán
Azon a képen valami el van számolva amúgy.
A Breakaway a legnagyobb map eddig a BF 2042-ben. Ez elvileg 1:1-ben megegyezik a PUBG VIkendi mapjával ami 36 négyzetkilóméter. 3x nagyobb mint a BF V-ben a Firestorm Halvoy mapja.Na most akinek ez kicsi lesz úgy, hogy nincs kör szűkülés, annak kifizetem a játékot Ultimate Editionben.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Laraxior
titán
.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
k-adi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #1271 üzenetére
nekem elég a gold is tesa
-
csibe1
addikt
válasz pandras83 #1240 üzenetére
A BF1 igen jól hozta az adott kor hangulatát, nagyon eltalálták.
A lövészárokban általában az volt a taktika, hogy éld túl valahogyan a káoszt.
Ezt szerintem tökéletesen sikerült reprodukálni, főleg az éjszakai pályákon.
A BF3-ban is tetszettek az éjszakai pályák; meg a Warzone-ban is tök jó volt, hiába ríttak miatta páran, kell a változatosság."Egyszerűen nem élvezetes, ha 20-30 játékos összetömörül egy pontnál. Nem lehet agyalni, nem lehet taktikázni, csak meghalni."
Izé, BF3 Metro lépcső, gránáteső rémlik?
Amúgy meg az is taktika ha oldalról vagy hátulról támadjuk meg az ellenfelet.
Ha ez nem jön be, akkor keress valami "csőjátékot", mert ez nem neked való, itt szoktak több irányból is támadni. Néha még akár egyszerre is."Egész egyszerűen nincs meg a türelem és az összhang a játékosokban ahhoz, hogy ne a legsűrűbb harcokba spawnoljanak vissza, hanem kerüljenek és próbálják meg elcsalni az enemyt."
Ez minden multis játékban függ az adott csapat összetételétől, hogy milyen lesz a játék, mi lesz a végeredmény. Ez már a Cod2-ben is így volt, de igaz a BF4-re és a BF1-re is.
Ha jó a csapat, és például nem TDM-et játszik CQ közben akkor nincs gond, mindenki megy előre, és foglalja a pontokat meg spotol ha van mit; közben meg páran leszakadnak az elágazásoknál és biztosítják az alternatív útvonalakat külön felszólítás nélkül.
Ha nem akkor meg általában veszett nagy bukta van, és visszaszorítanak a kiindulási pontra, aztán indul a baserape, mert mindenki csak megy, mint a világtalan.
Szóval nem kell csodálkozni ha némelyik menet semmilyen se lesz, mert nem mindenki csapatjátékos, hiába multizik." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
mettek
addikt
válasz IntelKiller7 #1271 üzenetére
Ekkora mapon meg lemegy a kör mire egyszer meghalsz és újra a zászlóhoz érsz
-
Forrest Gump
tag
Jár a kill vajon a botokért?
Mert akkor jók lesznek arányt javítani. -
mettek
addikt
Ismét bebizonyosodott hogy miért utálom okkal a 64 fős szervereket és csak ilyenek vannak ebben a szar bf5-ben.
Amig 40 fővel ment a szerver addig kiegyenlített volt a meccs, lehetett tankozni, pontra futni.
Ahogy feltelt a szeró, lépni nem lehetett, szó szerint ahogy leszülettem kaptam a fejest valamelyik kempelő snipertől. Beleültem a légvedelmibe a caatahajón, azonnal fejes...vicc.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
válasz Forrest Gump #1277 üzenetére
Sztem killnek számít majd de gondolom kevesebb pontot ad érte.
-
mettek
addikt
Na itt egy mai gameplay tőlem..csak hogy nehogy az jöjjön le hogy analfabéta vagyok, rendre az első 5-ben szoktam lenni.
Ez egy playstation 5-ös felvétel. Na és ezért mondom hogy sok a 64 fő pedig ez egy elég nagy map de hát ugye a térkép nagy része pusztaság, a zászlókat betették a hegygerincre és nyilván oda gyűlnek a sniper józsikák is tömegével akik nem akarnak zászlót foglalni, nekik ez a játék, célbalövősdi.
Ezért is szerettem a bf3-ban a custom szervereken a sniper limitet 2-3 főben meghatározva.
Én tartom hogy 128 emberrel egy normál mapon játszhatatlan lesz, persze egy breakaway mapon azon elvész majd ennyi ember.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Topikgazda
Így jár aki kemper...
Szerintem a játékstílusoddal van itt a baj... bár tudom nem egy videó alapján kell ítélni, de így leírtad a problémádat a sok playerrrel, beülsz a légvédelembe, stb...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FattyDove
őstag
Magyarul neked az a bajod, hogy nem tudsz alkalmazkodni és azt képzeled, hogy az ellenség az valami easy CS 1.5-ös botsereg, akiket halomra tudsz lőni, mert vagy elakadnak a falban, vagy csak simán 5mp késéssel lőnek rád.
Valószínűleg nem való neked a multi, ahol időnként az ellen jobb, mint a csapatod.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz FollowTheORI #1285 üzenetére
Én alapvetően megyek előre a zászlóhoz. Nem szoktam kempelni de itt már hatodszor szedett le sniper ezért probáltam hasalni de ugyis megtaláltak. Én pc-n a bf3-ba 3000+ órát tettem, még klánban is játszottam ugyhogy nincs baj a játék stílusommal csak egyszeűen ez a bf5 ilyen lett. IIVh-s fegyverek amik szórnak mint az állat, meg keveset sebeznek ezért a fél team sniperezik mert az kockázat mentesebb és akkor kempel 15 sniper a zászlókat nézve.
-
csibe1
addikt
Akkor ne játszál vele, nincs jobb tippem.
Megnéztem pár gameplay videót a BF5-ről, mert a BF1 az bejött.
Aztán rá is jöttem, hogy ez nekem nem kell. Volt csomó akció, ingyen hétvége, de nem is foglalkoztam vele. A single részét kipróbáltam, de botrányos volt az alap beállítása az irányításnak, szóval nálam abszolút felejtős. Értem én, hogy már minden konzolport, de meglehet azt normálisan is csinálni." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
mettek
addikt
válasz Sz. Géza #1292 üzenetére
Igaz amit mondasz de valójában úgy van ahogy csibe mondja. Kevés a jármű és lassú a jármű spawn. Ha meg beleülök egy tankba, véletlenül sem jön velem a squadtársam mondjuk supportként hogy javítsa a tankot, én számtalanszor megteszem hogy hegesztem a tankokat. Az enyémet soha senki.
Repcsikbe is feleslegesen van hátsó gépágyús állás, senki nem ül oda hogy várja hogy pötyöghessen egy vadászgépre amit amugy kb lehetetlen leszedni.
Ha várok egy járműspawnra az meg kb 3-5 perc is lehet, főleg ha más is ezt teszi és gyorsabban kattint.Szóval a járművek igazából egyszemélyesek és kevés van belőlük. Random emberekkel meg nem nagyon lehet squadozni, mindenki megy amerre lát, nincs meg a szervezettség az emberekben.
Ma is egy élmény volt az egyik meccs. Breaktrough módban wake islanden a hangárt kellett volna bevenni de annyira láma volt a csapat hogy beállt a játék, a védők daráltak minket, a csapatunk meg 90%-ban sniper lett és a távolból ment az adok kapok mintha egy TDM meccs lett volna. Nem kellett volna mást tenni mint a fél csapatnak mediknek lenni és szétfüstözni a hangárt és rusholni. Máris be lehetett volna venni. Láma emberek játszanak, az aki meg jó azok meg 60-10 KD-kat lőnek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nekem meg pont az a bajom hogy beülnek hozzám
Tankba beül lövöldöz össze vissza, hiába álcáznám magamat füsttel hogy tudjak menekülni de ő lődöz és a torkolat tűz elárul, szét is kapnakBombázó
Ott is az a bajom beül utazgat velem de ha jön egy vadászgép nem tudja leszedni
Egyedül vagyok gyorsan hátra pattanok és se perc alatt kilövöm a vadászgépet vagy megfutamítom, az esetek 80%-ban sikerül ha 1 vadász vanÉn nem is igénylem hogy valaki beüljön mellém
BF5 tényleg rettentő kevés jármű van, de ez köszönhető az elég kicsi pályáknak is
Mondjuk én ezért is játszok csak 3pályán, szerencsére egymás után jönnek, így ha lefut a három pálya megyek másik szerverre ahol azok jönnek soron........................
Amúgy remélem 2042-ben lesz ilyen kézi fegyver is, sokfajta töltettel, gyalogosokra-páncélosokra, milyen lenne már ilyennel aprítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mettek
addikt
Még csak az kéne hogy a sniperek gyalogosok mellett járműveket is kiszedjenek....vége lenne a játéknak.
Jó lenne ha kicsit skillesítenének A járművezetésen és a sniperezésen is. Mondjuk az állva és térdelve lőtt lövések lehetnének jóval pontatlanabbak, fekve kitámasztva meg pontos de akkor a kitámasztás és felállás ia legyen egy mozgás animáció amíg a bipodot leteszi és felveszi.
Azert az az arcade megoldás amj most van sniperezés alatt az vicc.A Bad Company 2-ben pedig emlékszem hogy a helit nagyon nem volt egyszerű vezetni, nekem nem is nagyon ment, erre volt egy emberünk aki kente vágta. Sőt a járművek dart-ozását is napokig gyakoroltam haverokkal. Szóval jó lenne ha ezek így visszajönnének és nem egy csgo arcad foshalmaz lenne az új bf.
-
Olyan verzió nincs, hogy mindenkinek megfeleljen ;) Egy a lényeg, ne variálják. Bf legyen Bf!
-
duckload
aktív tag
Xbox series eken lesz egér+bill támogatás?
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest