Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz Chrys_ #15398 üzenetére
Portot kell nyitni a routerben a te gépedre pl: a te géped helyi ipje 192.168.1.100 ,akkor a routerben azt kell beállítani forwarda az adott portra. Van pl dmz host opció a legtöbb routerben ,ekkor minden port nyiva lesz az adott gépben pl nekem is így van ami nem túl biztonságos ,de szoftveres tűzfal mellett nincs vész ;)
itten nézelődj ,ezt szoktam linkelni ,bár minden infó megtalálható a forwardolásról mégis sokan eltévednek és feladják (pici angol tudás kell hozzá talán azért ). Ha sikerült a művelet ,akkor a külső ipet (itt nézheted meg) kell a haveroknak elküldeni és mehet is a móka (vagy várni a végtelenségig hátha jön valaki).hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz juhiimi #15400 üzenetére
Akkor ,ha az SF kieg megvan ,akkor használhatod öket a sima bf2ben is. (vagy elcsened egy hullától ;) )
E meg szabadesés gyakorlat video
11 mapos csomag 136mb - összeraktam egybe öket s van köztük amin van bombázó,helik stb ,bár picik csak sajna.hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Már 6 an voltunk 2 IRAMos kollega + Syklas örmester vs 3 HKVs ,szerintem izgi volt főleg az utsó dzsumbujos kommandózás az egyetlen zászlóért
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #15411 üzenetére
HBD!
Majd gondolom beírja az ipcímet vagy ,ha nem dinamikus ,mint nekem akkor meg fenntebb beírta ;) !
Ma is indítok szerót hátha megint elökörködünk páran
Syklas low grafikán játszik így azokat a mapokat váltogatom amik mennek ezen a beállításon. Meg belövöm a Demo recordert is. 10mb upom van és nem nagyon szokott laggolni csak ,ha csatlakozik valaki egy pillre akad meg (eddig 7+1 játékos volt a csúcs bf2ben).hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Ventrillo szerónk még mindig nyitott kb 15 embernek ;) .Priviben adhatok adatokat és a szerón segítek belőni is(nem bonyibb ,mint a TS -sőt ,de persze ki-mihez szokott).
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Jelentem müxik a nagy map viszont low grafikán nem sikerült működésre bírni sajna (erre valaki tud megoldást előre is köszönet neki érte! -tutoriálokat átnyálaztam és a google se volt a barátom )!
Röpke másfél órás render volt a natúr sima alapnak ,amin 3 zászló 2 heli s 3 sziget van
Ha elkészül egy játszható verzsön ,akkor belinkelem .hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Drizzt723 #15454 üzenetére
Ezeken nincs ai/bot/gépi játékos támogatás ,mert nem tudtam megcsinálni (bonyi) ;)
pl : create local -> 16 os valamelyiket és start - így tudod meglesni őket.
Ha low grafikán játszol ,akkor csak néhány map megy a többitől kilép a bf2 (dzsumbuj1-2 , hegyikecske amik tuti mennek)hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Jippi Sikerült az egyik pályát megjavítani - LOW grafon is megy ,sőt botokat(AI) is raktam bele (csak majd fél napom ráment)! Majd lefordultam a székről mikor megláttam mocorogni/foglalni a pályámon a botokat
Még pár dolgot babrálok és belinkelem.hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Target78hu #15464 üzenetére
Mustar_2009 - ai + low graf is 16mb(régit felül írni! +16 playeres map!).
92.249.228.161:16567 - itten teszteljük páran coopban.hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Elkészült a nagy pálya is és egy kicsi amin van AI + picit átalakítva.
3 térkép 2 sp 1 cq 46mb. [L:%09http://addat.hu/36fdddc1/HKV_custommaps_pack_2009_part1.zip.html][link][/L]hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz endrodiz #15477 üzenetére
Mán ügyködök ill kértem helpet ,hogy a honlapunkra is felkerüljenek a (az új) mapok.
Egyikre sem mondhatom ,hogy final kész totál ,mert mindig van mit javíítani + nem jó verziót töltök fel :S .Szóval folyamatosan foltozgatom őket és feltöltöm majd a honlapunk (talán gyorsabb lesz a letöltés). Ezért jó ,ha többen vagyunk egyszerre ,mert hamarabb kijönnek a bibik vagy ötletek ,hogy mi nem jó stb. pl ma is Ciryboy és Syklas is bennt volt +5 en hkvból és szerintem kemény hent volt az aikkal/vel/val/ellen
Most a nagy pályát teszteltük és van mit faragni rajta ;)hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Target78hu #15478 üzenetére
Itt lesznek/vannak az aktuális mapok [link] (hogy írjam tele a topicot mindig)
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Leginkább gépfüggő + a pálya nagysága és összetettsége határozza meg az idöt.
pl a nagy pályát vagy 2 órán keresztűl renderelte ,de a mustart is 1fél óráig ,mert hiába kicsi pálya sok a nagy épület
Most egy sivatagos közepes mapon melózok amin csak kocsik lesznek . Elég kopár a táj ,de viszonylag nagy ködöt raktam rá ,hogy nehezebb legyen megtalálni a másikat (kb olyan mint karkand ).
Ha kicsit kiváncsi vagy miként megy ez nézz körül a bfeditor.org oldalon ott van sok tutorial ,én is onnan "puskázom" még most is ;)
De a szerkesztő is bugos ,mint a bf2 ,de az editorban genyább pl kifagy s ,ha nem mentetted el ,akkor kezdheted el újra az egészet :SDrizzt: Eddig pár ismem leszedte onnan és fullal jött nekik + működnek is ,mert úgy jöttek tegnap játszani. Jómagam operát használok és azzal ált gond nélkül lejön minden.
Mindig a legfrissebb packot teszem föl oda + számozom is .Javítgatom a meglévőket is ,úgyhogy ,ha jöttök gamelni elötte jobb ,ha letöltitek az aktuális verzsőnt ,de lehet külön felrakom öket ,hogy csak 1-1 kelljen leszedni passzhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz mackosajt #15531 üzenetére
Voltam én is ott ,mikor még volt szabályzat (nemrég) és egész jó volt -auto admin stb -bár tény ,hogy nem igazán tapasztalt játékosokkal voltam körülvéve .f35 el szedtem le pár j10 et ,ami ugye általában csodának számít ,de ott ez is lehetséges( pont kifogtam a gyengusokat valszeg). De pozitívumként a kommander általában figyelmes volt és támogatott -talán látta ,hogy nem birka módjára 1 pontra megyek ,ahol gruppenben lehet megmurdálni
No rulesen is jártam másik szerón és az teljesen más feeling az is biztos ,de inkább az alapvető szabályok mellett élvezetes a játék nekem (én nem genyázok ,akkor elvárom a másik féltöl is BR,BC,SC ).
Kár érte ,hogy azt a szerót így átszabták ,mert statpaddingolva megölik a lényegét az egésznek ... ezért is látni "nagyrangú" núbot elvétve ,aki ecserin szerezte a plecsinieitÚj mappakk a oldalunkon (letőltések/bf2),amiben 4 single és 1 nagy pálya van. Az egyik új szingli épp most fagyott ki :S Majd megném mi okozza eztet ,de a többi eddig stabilan ment!
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Tegnap valami gotland szerón lámultam és volt pár érdekes szitu
pl.: dalianon lerobbant tankal masíroztam a vízfelé és egy ellenséges konzerv jött utánnam - én kiszálltam ő fullgázon bele a vízbe kapott 2 eryxet a többit a természet elvégezte
A helisektől röhögőgörcsöt kaptam ,mert megxoktam a classon ,hogy meglátni=meghalni ,de ottan simán elcsusszantam a lövedékek elől ,majd egy stingerrel jutalmaztam a hős pilótákat
Valahogy van egyfajta szinvonal a classon ,amit más szerókon előnyömre tudok(unk hkv) fordítani és fura is a "lassú" tempó . Ja meg a medic alapfegyókat próbálgattam (nem a kedvenc kasztom ) és meglepően hatéKonyak ,bár a flashbangszett nőtt a kezemhez inkább ,de soxor mást is kíván a harcmező.rip Jacko ,bár nem kedveltem ,de nem is utáltam s vót jó pár muzsikája azé'
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz endrodiz #15560 üzenetére
xfiren fönnt vunk páran ott is látod ki-mikor tetrisezik ;)
Target78hu -ként találsz meg ,ha gondolod (ha custommapozunk azt is látod legalább ;)
Megint nekiállok majd egy picinek is ,bár az egyik meglévő még mindig bugos ,amit nem tudok megoldani még (rááltam singilsekre ,hogy ha már sikerült ,akkor a csapbú' is az gyün ,de valahogy feelingesebb ,ha több katona rohangál a pályán )hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #15565 üzenetére
A hushi is jó volt sztem ,de tényleg menekültek a emberek sajna, viszont zatar elég jó map sztem Clean-t utálom ,mert ha nincs semmi teamwork ,akkor döglött ügy az amcsiknak totál. Mastuur-jalalabad nekem inkább csipázós mapok , karkand az külön kategória szeressem . Daqing és dalian fav ,de dragonra sem orrolok má nagyon mostanában. Oman is jó pálya csak kevesen kedvelik ... Kubra meg nehezen átjárható + "kusza" és ott is inkább snipázok.
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Most nyüstöltük a hírózt és amilyen gagyinak tartottam ,ahhoz képest egész jó marhulás ,bár a kultúrha ott is meg van sajnos :S
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Thenkjú veri a maccsot! (Ennyi Lászlót - ritka egy név )
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Fonak még mielött bibi lenne ,nem szemrehányásnak szántam a "nincs admin stb" ,de nem tudtam ,hogy figyeled a háttérben. Viszonylag lájtosan reagáltam a baseraperekre a többiek is tanusíthatják jó párszor kértem(tük) öket ,hogy ne pls stb
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz endrodiz #15621 üzenetére
Át akartam állni ,de épp 7 vs7 vót oszt ott vót a j10 is fejsze
Amúgy bocsi a rammingért főleg Drizzt ,de egérrel menek és néha leszalad az asztalról a rágcsóló is :S
Syklassal jó meccselni ,mondjuk inkább vele ,mint ellene ,de a tászkós gaymoréimat nem köszönte meg a bokros mindenemet ;)
Sweep sztem nagy és xa* is és a szerver is kiürült a 2dik menetre ,de tom egyéni szocproblem ,hogy nem szeressem.
A végére egy répás is lett aki felszállás közben lött le s írtam no base attack - mire a másik írja ,hogy én is a repterükön löttem le ,az lehet hogy benéztem a helyet s ott kőröztem néha ,de felszállót sosem lövök uncapon le (még a tankolás közbenit se eröltetem ,mert én is utálom ,ha aközben szednek le ;) ) !hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Minnél nagyobb a felbontás annál nagyobb textúra memót igényel ,ha nem akkor meg tévedek
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Azt figyeltem én is ,hogy előző körben szidta a j10eseket ,aztán dragonon ö élvezkedett ,próbáltam vele kapcsolatot teremteni ,de úgynézki nem vette az adást s utólag már rágyüttem ,hogy nem az a jófej kategória ,mint amire gondoltam volna
A baserape meg elég soxor előferdül sajnos ,de aki erre élvez miért nem megy no rulesre arra találták ki, sőt ott 0 tudással növelheti a statját ,hisz a főbézen megszületik valaki elcsámpázna egy járműhöz ,de közben szépen lelövi és hcmegatronproübervalami lesz egybőlhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Syklas #15656 üzenetére
Ennyi dicséretet
A helipados rész pl daqingen ,ha east-t Fonákék behúzzák a helipadot max véletlen lövöm ,de a zászló körüli területet ostromlom keményen, ha lehet repcsivelA baseraperől meg valaki írta itt ,hogy meg vannak jelőlve piros kőr áthúzva ,na talán nem véletlenűl ,de rengetegen képtelenek uralkodni magukon ,mégha ki is van írva felül ,hogy ne támadd + belépéskor néha + hiába kérjük őket és sztem azzal nem lehet magyarázni ,hogy ehhez szoktak más szerókon ,mert ez általános alapszabály sok helyen.
A tegnapi dragon első menete kinai oldalon pokol volt nekem ,mert folyamatosan léptek ki a csapatból az emberek arányosan a zászlók fogyásával. Egy ideig foglalgattam ,de 1-2 emberen kívül senki nem mozdult ,hogy ne veszítsünk :S
Így a másodikba leginkább repkedtem és vártam mikor lesz j10 (bogár) mentes a légtér (bár addig is fellszálltam csak kevés sikerrel) és végül letudtam az expert antitankot (Ciry segített a végén pár helis fuvarral ,mert 3-4 kill kellett még és egy drága squadmember elvitte a "vasmadaram" )hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Ez a clín szvípes utolsó menet kömény vót', az egész szerveren 5-6 en harcoltunk/foglaltunk: a ellenségnél Drizzt és [HUN]Crysh00 helizett megkeserítve a létem + Swarc kollega meg 1 Coogar srác foglalt abban a csapatban nálunk Syklas és jómagam olyan mindenesként tettük a dolgunk ,mert a többiek vagy bambúlták a tájat & piknikeztek vagy élmény repültek ,de hogy támogassanak vagy segítsenek .. a repterünkön biztos volt valami rendezvény azért hesszeltek ott
[link]
[link]
Talán meglett volna még egy expert csak az volt a gond ,hogy majdnem minden kasztal voltam és úgy már nem naon 1xrű megcsinálni .
A vihar miatt stand by ban punnyadt a gépem félve a égi vakuzástól ,ezért tudtam késön mönni csak :SDrizzt: az Syklas volt nekem csak 1x sikerült repülnöm sajnos
[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz endrodiz #15690 üzenetére
Mer firefox ,na de most mondták nekem ,hogy a névnél kisbetüre állítja a bűngésző és ,ha van nagy bötüd vagy valami akko bukta - megrögzött operás vok ,ha valamit nem tud megjeleníteni inkább goggle króm ,mintsem égőróka (nálam renkívűl instabil az az izé s mivel IE re hajaz +azértsem ;) )
Autoadmin télleg elkéne ,ha nem is nagy kiterjedésű csak baserape ami a legtöbb gondot okozza - warn- 2warn - kick ennyi( erről eszembe jut egy sztori egy igazán "népszerű" klánnal gyült meg a bajunk kis csapatunkal, mivel ott is kivolt írva ,hogy no baserape -warn-warn-kick és dragonon a refineryre heliztem és lelöttem egy admint ,mivel készültünk foglalni -erre kikickelt + böszme módon reagáltak maci kérdésére ,hogy miért is? - végül keményen megszívták ,mert pár külsö ism enyhén viszonozta a kedvességüket azóta zárt a honlapjuk s szarverük +líderük egy nyamvadt csíter is s a pb oldalán díszeleg).
Valaki a főbézen murdál meg valaki által ,akkor aktivésön és egy csomó kellemetlenségtől megóv minket -jó persze lehet másik szerót keresni ,ha elszabadúl a pokol ,de ha ismerősökkel/ellen szeretne játszani a embőr?[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Evoltunk ,de a clínen a repcsiseink nem kötötték le az ellenséget és szabadon "vadászhattak" ránk a heliben s lehet túlreagáltam és hibáztam előferdül bocsi ,de humanoid lenni! A j10 matyi "beszólásért" viszont ,talán ma is dragonon vagy 5-6x lelöttek a j10 ek a f-35ben csücsülve, mégsem "sirtam" ,hogy persze blabla mö jétízzelvagy +rögtön elnézést kérek ,ha belé rongyolok repcsivel valakibe és nam azt felrónni ,hogy te is szoktad ne bömböllyé
Ribi ,Ciry és Syklas +Maci fejsze ma is alakított remekül emelve a hangulatot egy élmény volt!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Mai rosszalkodás:
Nyomás alatt
Apc belölrőlA fórum szituhoz : egy üzenet ami mindannyiunkat (értem ezalatt a kis társaságot ami összejött itt) sértő hozzászólás az bennt maradt és a talán tényleg túlzott reagálást(aminek a mondanivalójával totál egyetértek a megfogalmazástól eltekintve) elkövetőket "büntetik" a modik ,hogy "sértő" a delikvens számára.... ok muterozásért ok ,de akkor is figyelmeztetés vagy max 1 nap ,de 3 ??? Igazságtalanság ,ez jellemzi mai kis hazánkat is - olyan mintha valakit megtámadnak és az áldozat péppé zuzza véletlen a szegény rossz arcút- majd azt itélik el aki védekezett ,mer a drága úrnak túlzott sérülései vannak, mint ami "megengedett" -közben az életét védte.
Tudom vannak szabályok és nehéz kívülről itélkezni ,de itt azért egy bizonyos szintet tartunk szerintem és nem totál off s ellenszenves a társaság ,mint ..
Ha a véleményem sértő valaki felé ,akkor elnézést nem célom ,csak jópár embernek az ellenérzését váltotta ki ez a döntés!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz GameOver #15753 üzenetére
Ha a helis videomra gondoltál annak volt előzménye - azaz a szemtől-szembe dolog és a saját véleményemet közöltem a számomra nem szimpatikus harci stílusáról ,de a mondani valója az ,hogy Myloo nem tudja lelőni szemtől-szembe ellenben a barátod a videon is láthatóan azt csinálja végig ;)
Az ,hogy ki miért nem szereti az egy dolog ,de ha valaki többszörösen bebizonyítja ,hogy képtelen homoszapiensz módjára kommunikálni és lekezelő-sértő stílusban értekezik ,talán választ ad a sok miértedre!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #15757 üzenetére
Ha kapok egy körüzenetet amiben valakiket minősítenek ,akiket ismerek majd megkérik öket, hogy jelentkezzenek valahova ezek után ,akkor egyszerüen nem küldöm tovább Ha valaki mondja ,hogy ugorj nem azt mond hogy mekkorát ,hanem azt ,hogy ugorj Te magad én izületes vok visszamenjé ;)
Valami infót tud valaki az új patchről? Mert nem nagyon találtam semmit róla ,viszont a bf2ben ott virít ,hogy 1943 as bf jul9 dikén gyün konzolra ,gondolom nem tudnak szétszakadni a készítők ,bár lehet sokan vannak és tudnak mindenfélével foglalkozni
2 kasztot "kivégesztem" a assault meg a antitank ,de ,ha a többit akarom használni a classon azok nem igazán effektivek ,bár most barátkozok az ültetvényessel, a mobilpirítós sem rossz csak konzervel ne találkozzak , a botanikussal soxor vagyok csak foglalni nehéz vele ,a csomagküldő is elég hatékony s kedvelem is ,de a kezdetektől kezvelt kúszóbab még egy rozzant szitakötőt se tud jobb létre téríteni hiába a sok bogyóhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Racecam #15758 üzenetére
Mélységesen tisztel moderátor úr!
Kérem válaszoljon a hozzászólásomra amit a jogos moderálás témában írtam ,ha már ajánlani tetszett! Mint írtam nem láttam értelmét írni oda az ottani reagálások illetve hozzáállás miatt ,de az ön rendkívűl objektív megitélése mégis megihletett.
Köszönöm!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz greenmukk #15778 üzenetére
Repcsik kellenek ,csak amit felvázoltál ücsörgés a hajón/főbézen a légi járműre várva ,hát ez szokott lenni sajnos 1-2 katona a földön döglik halomra s húzza a zászlókat (de több pontot is szerez ;) ) és a pró pilóták(értve ezalatt az idegeneket) meg nem ,hogy nem támogatják ,de még az ellenség légierejét sem kergetik ,aztán ,ha veszt a "csapat" kilépnek sorban ,ez ám a harciszellem
Persze ,ha kevesen vagyunk vagy nem kell -ki a gyorsabb repcsifoglalót- eszközölni jómagam is mostanában inkább repülök ,de földi bombatöltelék szerepre mindig vevő vagyokIRAM féle inváziót mi is műveltünk csak LFSben ,12 férőhelyes demó hoston 6-8 örült beszabadúlt (volt mikor mindenki valami sajtfélére neveződött át ,maci után szabadon ) ,de bf2 ben sajna jóval kevesebben áktívak nálunk és nem nagyon okozunk felfordulást ;)
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz general #15784 üzenetére
Ja tényleg jó lenne ,ha többen jönnétek +poésok seregéből is. Adminok meg kérésre átdobálnak mindenkit ide-oda ,mi is inkább egy gruppenben élvezzük a gémet.
Pl tegnap c4 el rosszalkodtunk ,mert voltunk vagy 4 en a szerón - maci kitalálta ,hogy egy adag c4 a láb elé majd kocsi dobás a pozisönbe ,majd sürü e bütö nyomkodás után bele ülni a tütübe s vele együtt leérkezni jó elég gyerekes ,de hát valamivel elütöttük az időt legalább ;)hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Több ,mint genyaság volt ,hogy csak löttek halomra ,minthogy elfoglalják az utolsó zászlónkat 2 apc távolról a spawnelőket felül meg a heli osztotta ,végül lehúzták és tudom ,hogy velejár pár ember halála ahogy megszületik ,de nem mondja nekem senki ,hogy túl nehéz lett volna akár csak semlegesre lehúzni - mind1 télleg rossz volt az a menet nekünk pedig kértem is ,hogy együtt lögyünk oszt csak szíttunk ,mint a torkos borz !
A pontom lett ,de nem volt igazán izgi sajna és nem csak nékem
Ittmeg a fél csapat állóháborúzott ;)Viszont a golfon remek társaság jött össze és ráadásúl 1 squadban voltam vélük -volt ,minden légitámogatás, öngyilkos merénylő, fényképezés,orvúllelövéses naon tuti volt !!
Az ominózus jó csapatKlínen már csak lustán röpködtem azt max ,ha lehúzták a "repterem" a mecbombányóval, mentem és visszahúztam és ezt kb 2x-3x megcsináltam A két helis is remekelt rendesen ,s nem rebbentem meg ,mert mellettem álltak
[link]
[link]
Mákos m95 lövéses ill egy tárat belé eresztettem[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Előferdül ,ne is törödj vele ,sőt nekem pl külön ventiszobám van ,ha bf2zöm ,mert akik pl lfseznek nem kiváncsiak a - "már megint a reptéren tobzódnak lennt meg 2-3 an kepesztenek a zászlókért ,hogy ne veszítsünk ,csuhajja" - hörgéseimre . A dalianon visszakapták azt amit velünk tettek elötte ,jól elvertük öket . Daqingen meg elszállingóztak s csak késöbb jött az iram roham sajna ;)
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #15826 üzenetére
maskimx linkjét olvasva elég tetemes a lista a változásokról , hálisten ;) !
pl az f35 "befogási" idő 1.5 ről 1 re változott ,bár ez 2esben má vót ,de a j10 irányítását a többihez igazították ,már ha jól értettem.A flacon meg már nagyon hiányzik ,mert minden 2dik embernek van ilyen ketyeréje viszont a natív wide támogatást várom még!
Az a baj ,hogy nagyon macera béla peccs után törölni ,majd újrarakni a 1.41 -est,pedig csábít ,hogy "teszteljem" ,de csak zixpém van nem tom másikon próbáni' ,az a baj
Majd kiváncsi leszek a j10 only játékosokra ,mert tuti méghamarabb megfutamodnak ,ha nem lesz ekkora böszme előnyűk ,mint most ;)hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz general #15830 üzenetére
A befogási idő ~ locking time ,hogy mennyi idő múlva lőheted a raketyát és ,ha ez alacsony ,hamarabb ellőheted - ha a mostanit nézzük mire befognád elmanőverez s megint rámész ,megint elmászik ...
A manőverezhetőségét vették vissza a jétízenk ,ha jól olvastam ,bár a videón a legtöbb találtat tankoláskor(ami nem kicsit genya dolog ,sőt sunyi) + nem igazán jó ellenfélnél volt sztem ,de ha élesben tapasztalnám meg biftos konykrétan tudnám megitélni ;)hkv.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest